VJERA I DUHOVNOST

Euharistijsko čudo u Geli: prilikom posvete na hostiji se pojavilo Isusovo lice

Euharistijsko čudo u Geli: prilikom posvete na hostiji se pojavilo Isusovo lice Čudo u Geli: Crkvu je posjetila vidljiva Božja prisutnost

Prije tri dana tijekom euharistijskog slavlja u crkvi u Geli dogodilo se posljednje u nizu euharistijskih čuda posljednjih posljednjih šest mjeseci. Euharistijsko čudo se dogodilo pred brojnim vjernicima koji su u nedjelju ujutro prisustvovali na misu na blagdan.

Čudo se dogodilo kada je svećenik podigao hostiju za posvećenje. U glatkoj pozadini Hostije, nastao je reljef koji je oslikavao Kristovo lice. Svećenik je vidio što se događa i okrenuo se ministrantu da vidi njegovu reakciju i vidi li on isto. U međuvremenu su i vjernici koji su bili najbliži oltaru vidjeli i svjedočili što se dogodilo.

Hostija koja je postala Tijelo Kristovo je razlomljena kako riječ kaže, ali nije podijeljena vjernicima i ostaje sačuvana u tabernakulu. U tom je trenutku cijela zajednica osjetila da se događa nešto posebno. Na kraju mise svećenik je ispričao što se dogodilo pred njegovim očima, suradnicima i narodom Božjim.

Sakupili smo svjedočanstva vjernika koji su jučer bili na misi i rekli nam da je ovo treći put vidljive Božje prisutnosti u toj crkvi: u šest mjeseci bila su tri. Tijekom prve posvete nastala je mala rupa kroz koju je prolazila zraka svjetlosti; drugom prilikom se u Hostiji koja je postala Kristovo tijelo stvorila mrlja nalik krvi.

www.medjugorje-news.com

Izvor
https://www.ilgazzettinodigela.it

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er