SVJEDOČANSTVA

Denise Cascasi- priča o djevojčici koja se nije bojala umrijeti: Zašto bih se bojala ako su Isus i Gospa sa mnom

Denise već odavno nije među nama, točnije, umrla je 4. rujna 2012. godine sa samo 14 godina od teške bolesti. Reći “umrla” nije baš prikladan izraz za Denise, koja je u ovom životu sjala vlastitim svjetlom, okružena privrženošću svojih voljenih, a iznad svega ljubavlju prema Isusu i Gospi.

Vidjela je Isusa, u svakom trenutku svog života, kada je trenirala svoj omiljeni sport, odbojku, i kroz sve ostale svakodnevne aktivnosti i u ljudima koji su bili prisutni u njezinom kratkom životu.

Denise Cascassi: “Ne bojim se! ” Vidjela je Isusa u radosti svoje nježne dobi i u krajnjoj boli koju joj je uzrokovala bolest. Nakon njezina odlaska s ove zemlje, obitelj je velikodušno odlučila obznaniti Denisine misli i njezinu izuzetnu snagu u patnji, izraženu vlastitim riječima, na nekoliko stranica dnevnika.

Denise je napisala:

“Čak i kad sam se pretvarala da se ništa ne događa, da nisam u bolovima, vidjela sam tatu i mamu tužne jer nisam dobro. Stalo im je do mene. Pokušavam se nasmiješiti, ponašati se kao prije, bolje nego prije, da se ne brinu. Ne bojim se umrijeti, jer Anđeo čuvar je blizu mene, a zašto bih se onda bojala ako su Isus i Gospa s nama? Vjerujem u Isusa… a život je poput odbojke: treba se boriti i znojiti, suočiti se s kušnjama, bolešću. Ali s Isusom uspijevamo pobijediti”.

Foto: Denise i njezina majka

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er