MEĐUGORJE

HNK Međugorje: Već su neka pojačanja pristigla u klub, očekuje se još dobrih igrača.

Posljednjih tjedana se pokrenula situacija što se nogometa tiče u Međugorju. Inače prije par godina naši momci iz Međugorja i okolice su imali jako kvalitetan klub i kvalitetno osoblje koje je radilo s klubom, da bi to sve propalo već par godina i nije bilo zainteresiranosti za klub od samih igrača pa do ostalih koji su vodili samu školu i klub.

Nešto pozitivno se dogodilo prije par tjedana kada je Marko Bencun preuzeo Školu nogometa Međugorje. Naši limači su imali 3 sjajne utakmice u posljednjih 15 dana, kada su savladali HNK Kruševo s 1:0, te Akademiju Mali most s 10:4 i jučer su poraženi od HNK Grude s 3:4. Marko predano radi s našim limačima i priprema ih za veće uzraste HNK Međugorja koji se pojačao u vidu kvalitetnih igrača ove sezone koji će nastupiti za HNK Međugorje poput Franka Gugića koji je nosio dresove Zrinjskog, Dugopolja, Brotnja, te Marko Skoko koji je jedan dio svoje karijere proveo u njemačkim niželigašima te u Branitelju i u Brotnju.

Među njima je i Marko Odak, koji je nastupao za Brotnjo, Zrinjski, Hajduk, te Ivan Šarac također bivši igrač Zrinjskog, Brotnja, Hrvatskog dragovoljca. Tu su i Mateo Juka, Ivan Barbarić, Kristijan Vučić i još dobrih kvalitetnih igrača koji će nositi dres HNK Međugorje.

Nadamo se da će ponovno nogomet zablistati u Međugorju kao sport i da će napokon potrajati, te da nećemo ponoviti greške od prije koje su uništile samu školu i nogomet u Međugorju. U cilju nam je kao roditeljima da naša djeca imaju kvalitetan klub i kvalitetno osoblje koje će ih voditi, jer upravo želimo da nam djeca pored škole imaju i sportsku obavezu, umjesto sjedenja pred malim ekranima.

Pozivamo vas na utakmicu koji će se odigrati 9. rujna u 17:00 kada će snage odmjeriti HNK Međugorje-NK Mostar na Sport centru u Međugorju u sklopu 1. kola županijske lige HNŽ-a.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er