SVJEDOČANSTVA

Čudesno svjedočanstvo: Čula sam glas koji mi je rekao da ustanem i odem iz te sobe, par trenutaka kasnije dogodilo se ovo…

Cindy Cole podijelila je svoje čudesno svjedočanstvo kako vjeruje da je postojala neka božanska intervencija koja je sačuvala nju i njezinu Bibliju dok je njezin dom bio u potpunosti uništen. Nedavno su uragani Milton i Helene prouzročili neviđenu pustoš onima u jugoistočnim državama SAD- a.

Iako su mnoge živote utjecale njihove razorne sile, postoje neke nevjerojatne priče o ljudima koji gotovo prkose prirodi kako bi pokazali snagu koja je ljudima dana da se suoče s tako teškim okolnostima.

Od časnih sestara koje idu od vrata do vrata kako bi donijele duhovnu utjehu onima na otoku Tybee između uragana, do oca koji se mučio kroz 50 km ruševina kako bi stigao na vjenčanje svoje kćeri. Ne zaboravimo ni ženu kojoj je krenuo porod, znajući da će uragan Milton uskoro stići do kopna, i sretno rodila svoju “čudesnu bebu” nekoliko sati nakon što je uragan stigao. Tu je i priča o 62-godišnjoj baki koja je osjetila da joj je Bog pomogao i dopustio da jedna od njezinih najdragocjenijih stvari preživi uragan Helene. Cindy Cole iz Nashvillea u Georgiji svjedočila je potpunom uništenju svoje kuće nakon uragana Helene, ali je za SWNS, kako prenosi Fox News, ispričala kako je uspjela preživjeti.

Prema bakinim riječima, spavala je u krevetu kada je uragan prvi put udario. Međutim, probudio ju je zvuk nestanka struje. A onda je čula nešto za što vjeruje da je bila božanska intervencija: “Čula sam taj glasić koji je stalno govorio: ‘Ustani! Idi u drugu sobu u svojoj kući.'” U trenutku koji je morao biti vrlo zastrašujući, Cindy nije odmah reagirala. Dalje nastavlja: “Ležala sam tamo i čula ponovno kao da tri različita puta govori: ‘Ustani! Idi u drugu sobu u svojoj kući.'” Poslušala je ustala i izašla iz sobe. U roku od pet minuta ogromno stablo njezine susjede probilo se kroz krov i sletjelo na krevet, točno na mjestu gdje je nekoliko trenutaka prije ležala. Međutim, iako Cole vjeruje da joj je “Gospodin” rekao da ode u drugu sobu, dogodio se još jedan incident ispunjen vjerom koji se dogodio tijekom oluje.

Nakon oluje, Cole se vratila u svoju spavaću sobu da vidi razmjere štete. Dok je soba bila potpuno uništena, među krhotinama njezina je Biblija još uvijek stajala, otvorena i relativno neoštećena. Ona svjedoči: “Kad sam prvi put vidjela svoju Bibliju nakon oluje, rekla sam: ‘Oh, gledajte! Ne mogu vjerovati da Biblija još uvijek stoji. Ne možete dirati riječ Gospodnju. Ona koja je preživjela oluju nastavila je govoriti kako se molila Gospodinu i tražila od njega da sve i svakoga zaštiti. Čini se da ju je On slušao!

www.medjugorje-news.com

Izvor
aleteia

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er