CRKVANAJAVE

NAJAVA Devetnica Sv. Anti na Humcu

Devetnica Sv. Anti Padovanskom na Humcu počinje 4. lipnja i trajat će do 13. lipnja, odnosno blagdana ovoga sveca koji se na poseban način štuje u Ljubuškom.

U utorak, 4. lipnja, misu će slaviti fra Marinko Vukman iz Sinja, a u srijedu, 5. lipnja p. Stjepan Ivan Horvat iz Zagreba. Zatim, u četvrtak, 6. lipnja euharistiju će predslaviti fra Josip Ikić iz Visokog; u petak, 7. lipnja fra Ivan Hrkać, a u subotu, 8. lipnja, don Ivan Šarić iz Švicarske. U nedjelju, 9. lipnja misu će slaviti don Luka Klarica iz Rima. Program se nastavlja u ponedjeljak, 10. lipnja, a misno slavlje predvoditi će don Vitomir Zečević iz Belog Manastira. U utorak, 11. lipnja, euharistijsko slavlje predvodi fra Ivan Marija Đuzel.

Na uočnicu, odnosno u srijedu, 12. lipnja, ujedno je i blagoslov djece, a sisački biskup mons. Vlado Košić predslavit će euharistiju.

Na samu svetkovinu mise će biti u: 5:00, 6:00, 7:00, 8:00 i 9:00 h. Svečana misa s procesijom je u 11:00 h koju, također, slavi  mons. Košić, dok će večernju u 19:00 h predvoditi fra Ivan Slišković iz Čitluka.

nedjelja.ba

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er