CRKVAMOLITVE

MOLITVA GOSPI OD BRZE POMOĆI

O, Majko od Neprestane Pomoći, kraljice anđelâ i svih svetih; U Ime Isusovo odričem se svijeta i zloduha, i priznajem te i izabirem za svoju zagovornicu i zaštitnicu, za svoju majku i odvjetnicu kod tvoga ljubljenoga Sina, Isusa Krista. Amen.

“O Majko i Kraljice, primi molitve svojih slugu i moli za nas da budemo izbavljeni i oslobođeni od svake bijede i od svake nesreće, jer ti si, o Majko Božja, naša obrana i naša zaštita; ti si naša zagovornica. Mi se utječemo tebi, da nas zagovaraš da budemo izbavljenji i oslobođeni od svih naših neprijatelja. Mi tebe častimo, bezgrješna Majko našega Boga, tebe, koju ju je Duh Sveti prekrio svojom sjenom.”TI VELIKA, TI VJERNA, TI POSREDNICE SVIH MILOSTI – MOLI ZA NAS!O Marijo, Majko Božja, ti koja znaš za jade i nevolje ovoga svijeta, bdij bez prestanka nad nama i nad cijelom Crkvom svoga Sina i budi nam uvijek Našom Gospom od Brze pomoći. Pohiti da nam pomogneš u svim našim potrebama, posebno u (…), budi nam utočište za ovoga prolaznog života i isprosi nam život vječni, po zaslugama Isusa, svoga Sina, Gospodina i Otkupitelja našeg. Amen.

O Majko od Neprestane pomoći, moje se srce potpuno pouzdaje u Tebe u tvoj zagovor, zbog imena što ga Ti nosiš i stoga dolazim k Tebi i i Tebi povjeravam sve svoje potrebe u životu i smrti. U svoj svojoj bijedi molim Te za Tvoju majčinsku pomoć i zagovor. Amen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er