MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Na koju materijalnu stvar nas Gospa iz Međugorja i još mnogo drugih svetaca upozoravaju?

Na koju materijalnu stvar nas Gospa iz Međugorja i još mnogo drugih svetaca upozoravaju? Da je upravo televizor uzrok brojnih raspada obitelji, molitve, zajedništva, rastresenosti, depresije upozoravaju mnogi sveci. Obitelji bi napokon trebale obratiti pažnju na zlo koje je može uzrokovati televizor ako je oltar naših domova, iz kojeg svakodnevno puštamo duhove nasilja, bluda, laži i nemira.

To se posebno osjeća sada za vrijeme pandemije Covida, kada se neprestano izvještava o mrtvima, bolesnima, što, ukoliko je televizor u obiteljskom domu stalno upaljen, nikako ne može donijeti dobro ljudima.
No, ono što je zanimljivo je činjenica da je jedina stvar materijalne prirode na koju upozorava Gospa iz Međugorja je upravo gledanje televizije, a što nam samo govori da bi svijet napokon trebao obratiti pažnju na zlo koje ono može uzrokovati.

Sveta Elizabeta Seton proglašena je svetica katoličke Crkve, čije ime danas nose deseci i deseci crkava i drugih ustanova. Ova je svetica imala viđenje koje nije mogla razumjeti, a koje glasi:
Svaki će Amerikanac imati u kući crnu kutiju kroz koju će ulaziti đavao.

Sveti otac Pio veliki je svetac i mistik Katoličke Crkve.
Oca Pia televizija je uznemirivala i izazivala je kod njega zgražanje. Uviđao je da će ona uništiti obiteljski život i svima je govorio da je ne kupuju! A što se tiče odlaska u kino uvijek je davao isti odgovor: “U njemu je đavao!”

Papa Ivan Pavao II. dobio je visoki publicitet kad je tijekom korizme 1996. godine sa svog balkona pozvao sve ljude da isključe televizore tijekom korizme. Skoro nitko nije slušao jer svijet, i oni koji su od svijeta, više vole laž od istine.

8. prosinca 1981. Gospa iz Međugorja je rekla: Bilo bi dobro odreći se televizije, jer nakon što vidite neke programe, vi ste rastreseni i ne možete moliti.
13. veljače 1986. Gospa kaže: …Isključite televiziju i odrecite se različitih stvari koje vam nisu korisne.
17. travnja 1986. kaže: Ako gledate program, ako gledate novine, glave su vam ispunjene vijestima pa nema više mjesta za mene u vašim srcima.

Istina je. Današnji čovjek uopće nema vremena za Gospodina a kad ga i nađe rastresen je od mnoštva informacija koje su nebitne za spasenje, ali bitne đavlu jer nas preko njih odvodi od smiraja u istini!

www.medjugorje-news.com

Izvor
dnevno
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er