CRKVAVJERA I DUHOVNOST

PROROČANSTVA SVETACA Ove strahote dogoditi će se kao znakovi posljednjih vremena kad narodi odbace Papu…

PROROČANSTVA SVETACA Ove strahote dogoditi će se kao znakovi posljednjih vremena kad narodi odbace Papu… “Dolazi vrijeme kada će prinčevi i narodi odbaciti papinu vlast. Neke će zemlje preferirati vlastite crkvene vladare odvojene od pape. Njemačko carstvo bit će podijeljeno,” upozorava svetica…

Sveta Hildegard naučiteljica je Katoličke crkve, časna sestra koja je živjela prije 800 godina i kojoj je Bog progovarao o svemu, prirodi, zdravlju, svemiru, anđelima i nebeskim tajnama ali i proroštvima za koje sama kaže da ne služe kao alat straha od Gospodina već kao upozorenje da čovječanstvo ne bude nespremno kad se sve to dogodi što se treba dogoditi.

Vizije svete Hildegard objavljene su u tri knjige: “Scivias” (Znati put), “Liber vitae meritorum” (Knjiga životnih zasluga) i “De operatione Dei” (O Božjim radovima) također poznatu kao “Liber divinorum operum” (Knjiga proročkih radova). U ovim knjigama, svetica opisuje svaku viziju, a zatim je objašnjava.

“Dolazi vrijeme kada će prinčevi i narodi odbaciti papinu vlast. Neke će zemlje preferirati vlastite crkvene vladare odvojene od pape. Njemačko carstvo bit će podijeljeno,” upozorava svetica i dodaje sljedeće:

Prije nego što kometa dođe, mnoge će nacije, osim dobrih, bičevati glad i glad. Velika nacija u oceanu u kojoj žive ljudi različitih plemena i porijekla bit će uništena potresom, olujom i plimnim valom. Bit će podijeljeno i velikim dijelom potopljeno. Ta će nacija također imati mnogo nesreća na moru i izgubit će svoje kolonije.

Nakon velike komete, velika će nacija biti razorena potresima, olujama i velikim valovima vode, uzrokujući veliku potrebu i pošasti. Ocean će preplaviti i mnoge druge zemlje, tako da će svi primorski gradovi živjeti u strahu, s mnogo uništenih.

Svi gradovi na morskoj obali bit će u strahu, a mnoge od njih uništit će plimni valovi. Jer ni u jednom od tih gradova ni jedna osoba ne živi prema Božjim zakonima.

Snažni će vjetar porasti na sjeveru, noseći jaku maglu i najgušću prašinu, a ispunit će im grla i oči tako da prestanu s mesarstvom i budu pogođeni velikim strahom.

Nije sveta Hildegard jedina koja imala viziju o odbacivanju Pape.

Naime, Papa Pio X tijekom audijencije za opće poglavlje franjevačkog reda 1909. godine, ušao je u trans. Prisutni su ostali nepomični i šutjeli. Nakon nekoliko trenutaka, Pio je otvorio oči, ustao sa svog mjesta i povikao: “Ono što sam vidio je zastrašujuće! Hoću li ja biti taj ili ću ga naslijediti? Ono što je sigurno jest da će Papa napustiti Rim i, napuštajući Vatikan, morat će prijeći mrtva tijela svojih svećenika! ” Zatim je upozorio svjedoke: “Nemojte to nikome govoriti dok sam živ.”

Neposredno prije smrti, Pio je imao još jednu viziju. “Vidio sam jednog od svojih nasljednika, istog imena, koji je bježao nad tijelima svoje braće. Sklonit će se u neko skrovište; ali nakon kratkog predaha umrijet će okrutnom smrću. Poštovanje prema Bogu nestalo je iz ljudskih srca. Oni žele izbrisati čak i Božje sjećanje. Ova izopačenost znak je posljednjih dana svijeta. “

 Papa Pio X - PROROČANSTVA

Sestra Elena Aiello, blaženica je Katoličke crkve i časna sestra iz Kalabrije, koja je bila utemeljiteljica svjetovnog reda Muke Gospodina Isusa Krista. Bila je mučenica, mističarka kao i nositeljica Kristovih rana. Ukazivala joj se Blažena Djevica Marija kao i sam Gospodin Isus Krist.

Ovo je zapis jedne od njenih vizija:

Oh, kakvu užasnu viziju vidim! U Rimu se događa velika revolucija! Ulaze u Vatikan. Papa je posve sam; on moli. Drže Papu. Uzimaju ga silom. Sruše ga na pod. Vežu ga. Oh. Bože! O Bože! Šutiraju ga. Kakva užasna scena! Baš strašno!

Rusija će marširati na sve europske narode, posebno na Italiju, i podići će njezinu zastavu nad kupolom Svetog Petra. Italija će biti teško iskušana velikom revolucijom, a Rim će biti pročišćen u krvi zbog mnogih grijeha, posebno nečistoća. Stado će se raspršiti i Papa će jako patiti.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er