MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Međugorje: Život liječnice koja je tijekom godina izvršila na tisuće pobačaja naglo se promijenio nakon vizije na Brdu ukazanja!

Godine 2011. jedna neobična skupina liječnika ginekologa koji nisu bili religiozni i vršili su abortuse, našla se u posjetu Međugorju. Jedna od liječnica, ginekologinja u svojim šezdesetima, osobno je izvršila tisuće pobačaja. Ali njezin se život iznenada promijenio nakon što je imala nadnaravnu viziju na Brdu ukazanja!

Grupu je vodila Valentina, mlada žena iz Ukrajine. Svoje iskustvo obraćenja doživjela je prilikom prvog posjeta Međugorju 2007. godine i od tada vodi hodočašća. Nadahnuta sv. Majkom Terezijom, Valentina se također posvetila služenju bolesnim siromasima. Njezin rad povezao ju je s lokalnom medicinskom zajednicom, što je dovelo do toga da pozove grupu liječnika u Međugorje.

Važan dio njihovog hodočašća u Međugorju bilo je uspon na brdo ukazanja, jedno od prvih mjesta na kojima se Djevica Marija ukazala djeci vidiocima 1981. Tada se dogodilo nešto nevjerojatno. “Jedva da sam stala na brdo”, kasnije je objasnila liječnica, “kad se sve promijenilo pred mojim očima. “Stijene su nestale. Brdo je odjednom bilo prekriveno kostima i lubanjama svih beba koje sam abortirala tijekom četrdeset godina. “Pogledaj ove ruke!” povikala je, ispruživši ruke pred skupinom. “Ovo su ruke koje su ubile cijeli grad!” Time je ta ista liječnica završila s pobačajima.

Mnogi drugi liječnici u njezinoj grupi također su imali iskustva obraćenja. Sveukupno, Valentina je u Međugorje u posljednjih nekoliko godina odvela oko 400 liječnika koji se bave pobačajima. Što god mislili o Gospinim ukazanjima u Međugorju, priče o obraćenju uvijek su nešto za slavlje!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er