MEĐUGORJE

Zaustavljeni radovi na završnom sloju asfalta u Međugorju. Dionica od 800m čeka drugi sloj, novaca nema, Brina povukla mehanizaciju.

Ceste odnosno FBiH koja je investirala veliku svotu novca u razvoj i obnovu ceste 425a nije završena u potpunosti. Naime od ulaza na autoput do jednog djela Krstina je urađena kompletna dionica, ali nekih 800 metara dionice prema Tromeđi završni asfalt nije postavljen. Izvođač radova Brina povukla je mehanizaciju, a kako doznajemo za tih 800 metara završni habajući sloj se neće postavljati zbog nedostatka financijskih sredstava.

Na kompletnoj dionici su odrađeni nogostupi od mosta u Miletini pa sve do STR Gedor, ali jedino fali taj završni sloj da bi dionica bila skoro u potpunosti gotova. Nadamo se da će se u skorije vrijeme postići dogovor s FBiH i odobriti potrebna novčana sredstva da se dionica u potpunosti završi. Nebi Balkan bio Balkan da je sve po redu, ali navikli smo na ovakve i slične dileme u svakodnevnom životu u zemlji FEDERACIJI BOSNI I HERCEGOVINI.

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er