CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Zastupnik u Hrvatskom saboru Marin Miletić posjetio Međugorje

Zastupnik u Hrvatskom saboru Marin Miletić inače vjeroučitelj, posjetio je Međugorje čime se objavom na Facebooku i sam pohvalio. Jedan od najiskrenijih zagovornika katoličkih vrijednosti u Hrvatskom saboru.

Poznat je i po svom humanitarnom karakteru. Bio je vjeroučitelj u Riječkoj gimnaziji sve do prosvjeda na trgu bana Jelačića kad se otvoreno usprotivio hrvatskoj Vladi. Tada je Riječka nadbiskubija pod pritiskom hrvatske vlade smijenila Marina Miletića i poslala ga u drugu školu.

Također, dugi niz godina bavio se i radijskim novinarstvom.

Ono što opisuje Marina Miletić je njegova medijska pismenost. Gotovo svakodnevno objavljuje postove na društvenim mrežama Facebooku i Twitteru, a sudjeluje i u radu medija Riječke nadbiskupije. 

Miletić okuplja mnogobrojne mlade u udruzi Zdrug katoličkih skauta Hrvatske koji ima sjedište u pastoralnom domu bl. Alojzije Stepinac u Driveniku, gdje skauti provode cjelogodišnji program te mnoge humanitarne projekte poput projekata organiziranja ljetovanja za siromašnu potrebitu djecu Srebrenice i Vukovara. 

Riječki vjeroučitelj Marin Miletić, kako često i sam napominje u svojim objavama na društvenim mrežama, u svojem radu promiče Boga i kršćanstvo te nastoji svojim primjerom biti uzorom mladima kako bih nadahnuo za život u vjeri. 

Uvjereni smo da će svi oni koji se vode katoličkim vrijednostima u Hrvatskom saboru imati velikog borca.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er