CRKVA

Vlč. Zlatko Sudac: Kada sam počeo moliti ovu molitvu jedan svećenik se počeo tresti kao šiba!

ZLATKO SUDAC Svećenici i časne sestre su pod snažnom opsadom sotone i demona. Oni ih vrebaju sa posebnom pozornošću, poput divljih predatora, skrivečki i, čekaju bilo kakvu pukotinu u njihovoj obrani da je probiju. Međutim, kad kod svećenika ili časne sestre dođe do pukotine i, kad sotona i demoni uhvate svoj „plijen“, jako ga teško puštaju iz svojih ralja. Egzorcizmi, nad svećenicima i časnim sestrama, najstrašniji su, od svih egzorcizama. Ta bitka je stravična.

„Taj se svećenik, još u danima bogoslovije, upoznao sa transcidentalnom meditacijom“ – započinje svjedočanstvo, naš dragi vlč. Zlatko Sudac. „I prošle su godine, i on je vidio da ga ta meditacija ispunja, da je duhovniji, da je nekako raspoloženiji za duhovne stvarnosti. I kako je vrijeme teklo, zaredio se. Postao je svećenik. Kao i svi drugi svećenici imao je puno obaveza. Nije se mogao posvetiti meditaciji i svemu tome. Morao je odlučiti između dvije stvari; između liturgijske molitve Časoslova, koju je obećao da će je moliti pred Bogom, ljudima i Crkvom, da će je moliti kao svećenik i, između transcidentalne meditacije. Transcidentalna meditacija je postala okvir njegove duhovnosti a, Časoslov mu je postao dosadan. Odbacio je Časoslov a nastavio je sa meditacijom.“

   Vlč. Zlatko Sudac nastavlja sa svjedočanstvom: „Išle su godine dalje, što se dogodilo. Uživa on u prirodi, u meditaciji, ali, Euharistija, Liturgija, Ispovijed, sve mu je to postalo nekako „ofrlje“. Primijetio je, da se nešto čudno događa s njim. To vam ne ide preko noći, prošlo je još par godina“ – upozorava nas vlč. Zlatko Sudac, znajući koliko je izuzetno opasno da se jedan svećenik na ovakav način otvorio utjecaju Zloduha. „Do te mjere je razmišljao, da je odlučio postati „njihov svećenik“. Htio je otići u London, u njihov centar, da tamo nastavi daljnju obuku, jednostavno se prepustio u „te“ duhovne vode.“

   Na koncu, svećenik dolazi kod vlč. Zlatka Sudca: „Došao je s namjerom da mu ja potvrdim; „Da, ti si duhovan, ti ljubiš sve, ti si pomiren s Bogom, ne trebaš biti u našoj Crkvi. Bog spašava sve, ne trebaš biti svećenik.“ Drugim riječima, došao je po potvrdu!“ Vlč. Zlatko Sudac jasno osjeća da tu nešto nije u redu te kreće u borbu, kao pravi Kristov vojnik: „Uzeo sam obrednik Otklinjanja. Molio sam nad njime. On se tresao kao šiba. Sav je bio blijed.“ Tada ga je vlč. Zlatko Sudac upitao: „Što se to s tobom događa? Ako je to sve OK? Nakon toga se iskreno ispovjedio. I plakao je, onako pravo pošteno. Zatim smo zajedno misili. I nije mi mogao reći da ga misa ne ispunjava. Nije mi mogao više reći…Nije svaka „duhovnost“, Božja duhovnost, nisu svi „putevi duha“, Božji putevi. Naša „dobra djela“, nisu uvijek dobra djela. Za Isusa, dobra djela, su Božja djela.“ Potičemo vas da poslušate u cijelosti nagovor vlč. Zlatka Sudca „O Sotoni, zlu, grijehu“ ili, da ga poslušate u programu Internet radija Božje Milosrđe u srijedu u 21:00 i četvrtak u 21:00.

   Draga braćo i sestre u Kristu, potičem vas, od srca, da molimo za naše drage časne sestre, svećenike, biskupe, kardinale i papu Franju. Zahvalimo našeg dragom, milosrdnom Isusu, što nam ih šalje. Majko Marijo hvala ti, milosrdni Isuse, hvala Ti.

ISUSE, UZDAMO SE U TEBE!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

Gospe Fatimska, moli za nas!

Gospe Lurdska, moli za nas!

Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Gabrijele, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Petre, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ljudevite Montfortski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Franjo Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ignacije Loyolski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče Savio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blažena Aleksandrino, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Ivane Merz, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

www.medjugorje-news.com

Izvor
https://rastimo-u-vjeri.com
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er