MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Vicka upozorila: Previše vas ne vidi da im sotona šalje…

Vidjelica Vicka upozorila: Previše vas ne vidi da im sotona šalje… U Izajiji je zapisano: “Da, ti si svoj odbacio narod, dom Jakovljev, jer je pun vračeva s istoka i gatarâ kao Filistejci, bratime se s tuđincima.” (Izaija 2,6)

‘To su važne riječi koje treba razumjeti u svijetu koji se okreće od Boga. Širom svijeta postoji mnogo ljudi koji si dopuste negativno utjecati na njih. Mi smo zatvorili oči pred jednim od najizazovnijih problema s kojima se katolici danas susreću, a to su društveni utjecaji. Ovo je danas ozbiljno pitanje, posebno među mladima, i Gospa je o tome izravno govorila’ upozorila je za Radio Mariju Italije, Vicka, jedna od međugorskih vidjelica.

Vicka: Gospa kaže: „Sotonin plan nad ovim svijetom je da nas svaki dan udalji od Boga.

On se postavlja na mjesto Boga i uništava sve što je lijepo i dobro u dušama svakoga od vas. Stoga, dječice, naoružajte se molitvom i postom. “

“Na đavolske zavodljive i lukave načine on će poslati ljude u naš život koji žele uništiti svetost naše duše. U ovom modernom svijetu previše žrtvenih duša nikad ne shvaća da im ljude u život namjerno šalje zli”, dodala je Vicka.

Također, Vicka odgovara na neke primjedbe nevjernika govoreći: “Mi vjernici trebali bismo biti svjesniji koliko je dar vjere neizmjeran i osjećati potrebu svakodnevno posvetiti vrijeme molitvi i biti dobri primjeri drugima. Izgovore koje nude nevjernici koji smatraju da bi Bog trebao izravno intervenirati, nisu valjane. Potrebna je osobna predanost svake osobe za postizanje Božje milosti, a Bog koji je Otac pun milosrđa neće nam propustiti odgovoriti.

Bog je beskrajna ljubav. Moramo učiniti sve što možemo da bismo postigli Njegovu intervenciju. Dakle, osim molitve, trebali bismo se potruditi spoznati otkrivenu Istinu i držati se podalje od zla. Nažalost, Sotona je neumoran zavodnik: ispod dobrog izgleda skriva zlo; on iskušava ljude, posebno mlade i slabe obitelji, čineći da preferiraju prolazne radosti, koje neumoljivo vode do tragične nesreće, potičući ih tako da se odreknu neizmjerne radosti koju Bog daruje odmah onima koji se opiru iskušenjima i žive svojim kršćanskim životom uredno i iskreno.”

vicka

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er