MEĐUGORJE

Vidjelica Vicka: Gospin rođendan je 5. kolovoza

Naša Nebeska Majka ima dva rođendana, ako je vjerovati vidiocima, prvi je na današnji dan 5. kolovoza, a drugi liturgijski i svečani, na Malu Gospu 8. rujna kako ga katolička Crkva slavi.

Blažena Djevica Marija otkrila je to međugorskoj vidjelici Vicki. Rekla joj je datum svoga rođenja, kao dijete starijih roditelja Joakima i Ane, u životopisu kojeg je ispričala od rođenja do uznesenja, a taj datum je 5. kolovoza, kada je spomen Snježne Gospe ali i dan Hrvatske.

Prema Gospinom životopisu koji čeka odobrenje da se službeno objavi, na ovaj podatak još ćemo neko vrijeme morati pričekati kao i na ostale koji će zasigurno otkriti mnogo više.

‘Gospin životopis je završen. Tri su bilježnice. Samo čekam kad će Gospa reći da se može objaviti’, obznanila je međugorska vidjelica Vicka Mijatović Ivanković . Radi se su tri bilježnice koje su već duže vrijeme gotove, no sada Vicka od Gospe čeka odobrenje, odnosno vrijeme kada će ih objaviti. Knjiga će prvo biti tiskana na hrvatskome jeziku na kojemu se Gospa Vicki i obraća, a zatim i na svim ostalim svjetskim jezicima.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er