MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Mirjana: Do trijumfa Gospinog Srca imamo samo ovo vrijeme

“Žao mi je što ne mogu s vama podijeliti više onoga što bi se trebalo dogoditi [u budućnosti], ali mogu vam reći jedno. Trenutno imamo ovo vrijeme u kojem živimo i imamo vrijeme trijumfa Gospinog srca. Između ova dva vremena postoji most, a taj most su naši svećenici. ” Govori vidjelica Mirjana Soldo

Bez svećenika nema trijumfa Gospinog srca

Zbog toga Gospa toliko inzistira da se molimo za njih, jer taj most mora biti dovoljno jak da bi ga svatko od nas mogao prijeći – jer Gospa je rekla: „Uz njih [svećenike], trijumfirat ću“, što znači da bez svećenika nema trijumfa Gospinog srca.

Svećenici imaju posebno mjesto u Gospinu srcu, Ona nikada nije rekla što bi svećenici trebali činiti. Uvijek govori o tome što bismo trebali učiniti za njih. “Ne trebaju im vaše osude ; trebaju im vaše molitve i vaša ljubav, jer Bog će im suditi kao svećenicima, ali Bog će vama suditi onako kako ste se ponašali prema svojim svećenicima.

Gospa kaže ako izgubimo poštovanje prema svojim svećenicima, izgubiti ćemo i poštovanje prema svojoj Crkvi i prema svome Bogu. Na isti način, tijekom svakog ukazanja, Gospa uvijek kaže nešto o važnosti svećenika. Na primjer, kad nam daje svoj blagoslov, Gospa kaže: „Dajem vam svoj majčinski blagoslov, ali najveći blagoslov koji možete dobiti na zemlji je blagoslov koji dolazi od vaših svećenika. Kad te blagoslivljaju, blagoslivlja te moj Sin. “

Gospa također kaže, “Ne zaboravite moliti za svoje pastire. Njihove svećeničke ruke blagoslovio je moj Sin. ” Zato vas lijepo molim kad se vratite u svoje župe, pokažite drugima kako bi trebali poštivati ​​svoje svećenike. Ako vaš svećenik ne radi nešto onako kako vi mislite da bi trebao, nemojte ga osuđivati. Uzmite krunicu i pomoli se dragom Bogu za njega. To je način da mu se pomogne, a ne da se sudi, jer u ovom svijetu u kojem živimo ljudi toliko osuđuju i kritiziraju, ali ljubavi je tako malo.

Gospa ne želi da uzimamo u svoje ruke ono što bi samo naš Nebeski Otac, Bog trebao činiti. Gospa ne želi da osuđujemo naše svećenike i da ne zaboravimo da ih je izabrao naš Nebeski Otac.

To je ono što nam Gospa poručuje, ali izraz njezina lica govori mnogo više. Rekla bih da je mislila: “Kako se usuđuješ suditi, jer Bog je taj koji bi to trebao učiniti.” Kako možeš uzeti u svoje ruke ono što bi samo Bog trebao učiniti? Jer ako je Bog pozvao svećenike, Bog će biti sudac. Tko smo mi da to radimo?

gospinog

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er