MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Mirjana: Deveta i deseta tajna su ozbiljne, one su…

Vidjelica Mirjana: “- Deveta i deseta tajna su ozbiljne. Oni su kazna za grijehe svijeta. Kazna je neizbježna. Kazna se može ublažiti molitvama i pokorom, ali se ne može izbjeći. Prema sedmoj tajni, zlo koje je prijetilo svijetu otklonjeno je zahvaljujući molitvi i postu”, kaže Mirjana.

Gospina poruka koja je odmah je poslana papi Ivanu Pavlu II. “S događajima koji se pripremaju i koji su blizu, moć koju još uvijek ima Sotona, bit će mu oduzeta.

” U pismu papi od 2. prosinca 1983., koje je objavio René Laurentin o djeci kojima se ukazuje Blažena Djevia Marija, Queriniana, Brescia 1984, str. 156-158, „Tijekom ukazanja 25. prosinca 1982. Mirjani, Gospa joj je povjerila desetu i posljednju tajnu i otkrila datume u kojima će se različiti događaji dogoditi i tajne otkriti.

Djevica je Mirjani otkrila mnoge detalje budućih događaja, do sada više nego ostalim vidiocima. Iz ovog razloga ovdje izvješćujem o onome što mi je Mirjana rekla u intervjuu 5. studenog 1983. Sažimam bitne aspekte njezine priče, ne navodeći citate: – Prije vidljivog znaka koji će biti dan čovječanstvu, uslijedit će tri upozorenja svijetu.

Upozorenja će biti događaji koji će se dogoditi na zemlji. Mirjana će biti svjedok. Tri dana prije jednog od upozorenja, obavijestit će svećenika po svom izboru. Taj događaj bit će potvrda ukazanja i poticaj na obraćenje svijeta. Nakon upozorenja, vidljivi trajni znak pojaviti će se na mjestu ukazanja na Brdu gdje je sve i započelo. Znak će biti kao svjedočanstvo ukazanja i poziv na vjeru.

Vidjelica Mirjana: Deveta i deseta tajna su ozbiljne…

– Deveta i deseta tajna su ozbiljne. Oni su kazna za grijehe svijeta. Kazna je neizbježna. Kazna se može ublažiti molitvama i pokorom, ali se ne može izbjeći. Prema sedmoj tajni, zlo koje je prijetilo svijetu otklonjeno je zahvaljujući molitvi i postu, kaže Mirjana. Iz tog razloga Djevica i dalje poziva na molitvu i post: – Zaboravili ste da molitvom i postom možete zaustaviti ratove i prirodne zakone. – Nakon prvog upozorenja, uskoro slijede i ostali. Ljudi će imati vremena za obraćenje. – Ovo je vrijeme razdoblje milosti i obraćenja.

Nakon vidljivog znaka, ostati će malo vremena za obraćenje. Iz tog razloga, Djevica poziva na hitno obraćenje i pomirenje. – Poziv na molitvu i pokoru predodređen je da odbije zlo i rat, a prije svega spasi duše. – Prema Mirjaninim riječima nalazimo se blizu događaja koje je predvidjela Djevica. Mirjana kaže čovječanstvu: – Obratite se što je prije moguće, otvorite svoja srca Bogu.

Uz ovu ključnu poruku, Mirjana kaže da je 1982. godine imala i jedno drugačije koje ju je strašno uznemrilo. Vidjela je Sotonu koji je tražio da se odrekne Gospe i slijedi ga, jer će je usrećiti, u ljubavi i u životu; dok bi s Djevicom morala patiti, rekao je. Mirjana ga je odbila. I odmah se Djevica pojavila, a Sotona nestao. Gospa joj je rekla sljedeće: – Oprosti zbog ovoga, ali morate znati da Sotona postoji; jednog se dana predstavio pred Božjim prijestoljem i zatražio dopuštenje da iskušava Crkvu na određeno vrijeme.

Bog mu je dopustio jedno stoljeće. Ovo je stoljeće pod vlašću vraga, ali kad se ispune tajne koje su vam povjerene, njegova će moć biti uništena. Već sada počinje gubiti moć i postao je agresivan: uništava brakove, podiže nesklad među svećenicima, stvara opsesije, ubojstva. Morate se zaštititi molitvom i postom; posebno s molitvom u zajednici. Ponesite sa sobom blagoslovljene simbole. Smjestite ih u svoje domove, koristite svetu vodu. “

mirjana

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er