BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Marija: Za vrijeme Gospinog ukazanja na nebu se pojavilo ovo kao znak nevjernicima da je Gospa prisutna…

Vidjelica Marija: “Na kraju devetnice Gospa se pojavila vrlo sretna, ali najljepše je bilo to što je, kad je došla, došla s mnogim Anđelima, malim i velikim. Primijetili smo da kad Gospa dođe s Anđelima, ako je Ona tužna onda su i anđeli, ali ako je ona sretna, njihov je izraz radosti još intenzivniji od Gospina…”

Vidjelica Marija: “Djevica nam daje priliku da dođemo u Međugorje i započnemo novi život; zato je izabrala nas i želim vam svojim svjedočenjem pomoći da doživite međugorsku milost. Kad se Gospa ukazala, pitali smo je: “Zašto ste nas izabrali?”. Ona je odgovorila: “Bog mi je dao priliku da biram i ja sam izabrala vas.” .

Gospa je i danas prisutna u Međugorju, iako se mnogi pitaju: zašto još uvijek dolazi? Zašto to traje tako dugo?

Vidjelica Marija: „Uvijek kažem: Gospa nas voli i stoga je s nama i želi nas voditi na konkretnom putu, putu svakog kršćanina; ne kršćanina koji je umro, već kršćanina koji je uskrsnuo i koji živi s Isusom iz dana u dan. Jednom je papa Ivan Pavao II. rekao da ako kršćanin nije Gospin, on nije dobar kršćanin; zato je moja želja da vam pokažem kako je lijepo voljeti Gospu, onako kako je mi volimo. Sjećam se da nas je jednom Gospa zamolila da molimo devetnicu na njene nakane na Brdu ukazanja po nekoliko sati tijekom noći.

Gospa se ukazala u 2.30, i svi mi okupljeni bili smo jako sretni. Budući da nismo znali mnogo molitvi, odlučili smo ih izmoliti Otac naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu i na taj način zahvalili Bogu. U molitvi na Brdu smo ostali do 5-6 sati ujutro. Na kraju devetnice Gospa se pojavila vrlo sretna, ali najljepše je bilo to što je zajedno s njom bilo mnogo anđela, malih i velikih. Primijetili da kada Gospa dolazi s Anđelima, ako je tužna, čak i Anđeli us jako tužni, ali ako je sretna, oni su još sretniji.

Marija

Za vrijeme ukazanja cijela svjetina koja je bila s nama vidjela je kako pada puno zvijezda i tako su ozbiljno vjerovali u Gospinu prisutnost. Sutradan, kad smo išli u župu crkvu , rekli smo župniku što se dogodilo, rekao nam je da je dan prije bio blagdan Gospe od Anđela! Kroz priču o ovom iskustvu htjela bih ponoviti bit Gospinih poruka: molitva, obraćenje, post … Gospa traži molitvu, ali i prije molitve traži obraćenje; Gospa traži da počnemo moliti kako bi naš život postao molitva. Sjećam se vremena kad nas je Gospa zamolila da posvetimo tri sata Isusu i rekli smo joj: “Nije li to malo previše?”

Gospa se nasmiješila i odgovorila: “Kad dođe vaš prijatelj, ne smeta vam vrijeme koje ćete izdvojiti za njega”. Gospa nas ne prisiljava na molitvu, poziva nas da svoj život preobrazimo u molitvu, želi da živimo u molitvi tako da naš život postane kontinuirani susret s Bogom. Gospa nas poziva da svojim životom svjedočimo radost; iz tog razloga, dok govorim, pokušavam prenijeti radost što živim zajedno s Gospom, jer njezina prisutnost ovdje u Međugorju nije svjedočanstvo kazni ili tuge, već svjedočanstvo radosti i nade, kazala je Marija.

Zbog toga se Gospa ukazuje tako dugo. Jednom je u poruci župi rekla: “Ako treba, pokucat ću na vrata svake kuće, svake obitelji.” Vidim mnoge hodočasnike koji, vraćajući se svojim kućama, osjećaju tu potrebu za obraćenjem misleći, ako poboljšam svoj život, to poboljšava život i kvalitetu moje obitelji i poboljšava život svijeta i počinjemo shvaćati ono što nas Sveto Pismo traži, to jest da svaki od nas postaje svjetlost svijeta. Gospa nas poziva na poseban način da svatko od nas bude Njezin radosni svjedok, zaključila je Marija.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er