BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAGOSPINE PORUKEKRIŽEVACMEĐUGORJEPLAVI KRIŽSVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Ivanka: Na svom posljednjem svakodnevnom ukazanju imala sam milost primiti najveći Gospin dar…

Vidjelica Ivanka –od 1981. do 1985. svakodnevno sam imala ukazanje Kraljice Mira. U tom razdoblju Gospa mi je diktirala svoju biografiju. Sve sam zapisala. Također mi je rekla budućnost svijeta i budućnost naše Crkve. Kad od Gospe dobijem dopuštenje, sve ovo će biti objavljeno. 7. svibnja 1985. imala sam posljednje svakodnevno ukazanje i to je bilo najduže ukazanje koje sam ikad imala jer je Gospa ostala sa mnom jedan sat.

Tog dana Gospa mi je dala posljednju desetu tajnu i rekla mi je da više neću imati ukazanja svakodnevno, ali Gospa mi je obećala da će mi se ukazivati jednom godišnje 25. lipnja.

Na tom posljednjem svakodnevnom ukazanju dobila sam najveći dar, ne samo za sebe već i za cijeli svijet. Vidjeti život vječni. I budući da se svako ljudsko biće pita postoji li život nakon ovog života na zemlji, danas stojim pred vama ovdje, stojim pred cijelim svijetom i mogu lako odgovoriti na to pitanje. Da, postoji život nakon ovog života, jer od Boga i Gospe dobila sam ovu veliku milost, da sam u to vrijeme ukazanja mogla vidjeti svoju pokojnu majku i mama mi je rekla: „Dijete moje drago, ja sam ponosna na tebe.” Već toliko godina Gospa nam govori kojim putem moramo ići u svom životu. Ona nam pokazuje put koji nas vodi ka njenom preljubljenom Sinu u vječnost.

Vidjelica Ivanka , kaže da joj je Gospa rekla: „Ideš u nebo pune savjesti, sa onime što sada imaš. U trenutku smrti svjesni ste odvojenosti tijela i duše. Pogrešno je učiti ljude da ste mogu više puta preporoditi i da prelaze u različita tijela. Čovjek se rodi samo jednom. Tijelo, nastalo iz praha, raspada se nakon smrti; nikad se više ne oživi. Čovjek prima preobraženo tijelo. “

 Vidjelica Ivanka Ivanković Elez
Vidjelica Ivanka Ivanković Elez

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er