BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

VIDJELICA IVANKA IVANKOVIĆ ELEZ Gospa mi je rekla:“Planove koje je imao moj Sin i Ja, ti si svim srcem prihvatila i izvršila”

Prigodom posljednjeg svakodnevnog ukazanja 7. svibnja 1985. Gospa je Ivanki, povjerivši joj posljednju, 10. tajnu, kazala da će tijekom cijelog svog života imati ukazanje jedanput u godini i to na obljetnicu ukazanja.

Ivanka rođena je 21.6.1966. godine u Bijakovićima, župa Međugorje. Prva je vidjela Gospu. Svakodnevna ukazanja imala je do 7.5.1985. Tog dana, povjerivši joj desetu tajnu, Gospa joj je rekla da će tijekom cijelog svog života imati ukazanje jedanput godišnje – na obljetnicu ukazanja 25.6. Ivanka je udata, ima troje djece, s obitelji živi u Međugorju. Molitvena nakana koju joj je Gospa povjerila: za obitelji.

Gospa
Gospa FB MEĐUGORJE

O posljednjem redovitom ukazanju Ivanka je, uz ostalo, napisala i ovo: «Gospa me je pitala što bih željela. A ja sam je zamolila da vidim svoju zemaljsku majku. Gospa se je nasmiješila i kimnula glavom. Tada se odjednom stvorila moja mama. Bila je nasmijana. Gospa mi je rekla da ustanem. Ja sam ustala. Mama me je zagrlila, poljubila i rekla: ‘Sine, tako sam ponosna na tebe!’ Mama me je poljubila i nestala. Nakon toga Blažena Djevica Marija mi je rekla ovo:

‘Drago moje dijete, danas je naš zadnji sastanak. Ne budi žalosna, jer ću ti dolaziti na svaku godišnjicu osim ove. Dijete moje, nemoj pomisliti da si nešto pogriješila, te ti zbog toga ne ću više dolaziti. Ne, nisi! Planove koje je imao moj Sin i ja, ti si prihvatila svim srcem i izvršila. Budi sretna,rekla je Gospa jer ja sam tvoja Majka koja te ljubi svim srcem. Ivanka, hvala ti što si se odazvala pozivu moga Sina i bila ustrajna i vazda uz njega ostala dokle je on to od tebe tražio.

Dijete, reci prijateljima da smo moj Sin i ja uvijek uz njih kada nas traže i zovu. Ovo što sam ti govorila ovih godina i o TAJNAMA još ne ćeš nikomu reći dok ti ja ne kažem. Ivanka, milosti koje si dobila ti i tvoja braća nije dobio nitko do sada!’ Nakon tih riječi Gospu sam zapitala mogu li je poljubiti. Ona je samo kimnula glavom. Poljubila sam je. Zamolila sam je za blagoslov. Gospa me Blagoslovila, nasmijala se i rekla: ‘Pođi u miru Božjem!’ Polako je odlazila, s njom su otišla i dva anđela. Blažena Djevica Marija je bila jako vesela.»

www.medjugorje-news.com/

Izvor
glasnik mira
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er