VJERA I DUHOVNOST

Vidioci su prorekli Papin put u Moskvu, ali i ono što bi se nakon toga moglo dogoditi

Za vjernike ovih ukazanja Papina najava puta u Moskvu snažan je znak, jer su vidioci upozoravali da će Papa ići u Moskvu ali i na ono što će se dogoditi nakon povratka

U intervjuu za talijanske novine Corriere della Sera, objavljenom 3. svibnja, papa Franjo je rekao da je zamolio državnog tajnika kardinala Pietra Parolina oko 20 dana nakon rata Rusije i Ukrajine da prenese poruku Putinu da je voljan sastati se s njim u Moskvu. “Još nismo dobili odgovor i još uvijek inzistiramo, čak i ako se bojim da Putin ne može i ne želi održati ovaj sastanak u ovom trenutku”, rekao je.

I u prosincu prošle godine na letu iz Grčke Papa je najavio planove za posjet Moskvi, glavnog gradu Rusije u bliskoj budućnosti.

S obzirom da se još čeka odgovor Rusije ne znamo hoće li se ovo povijesno putovanje i kada dogoditi ali ne nevjerojatno da sva proročanstva koja signaliziraju “posljednja vremena” se spajaju, posebno ona koja je prije mnogo godina rekla Blažena Majka tijekom svojih ukazanja u Garabandalu u Španjolskoj (1961.-1965.). Ova su ukazanja kao autentična potvrdili sveti Padre Pio, sveta Terezija iz Calcutte i, premda posredno, sveti papa Pavao VI. koji su bili suvremenici.

Vezani članci

Naime, u svojoj knjizi Garabandal, prst Božji, autor Albrecht Weber, Nijemac koji je bio povezan s Garabandalom od ranih godina (sada je preminuo i pokopan u Garabandalu), citirao je vidjelicu Conchitu koja je rekla: “Papa će otići u Rusiju, u Moskvu. Čim se vrati u Vatikan, neprijateljstva će izbiti u različitim dijelovima Europe.”

Dana 19. lipnja 1962. vidioci iz Garabandala dobili su viziju nevolja koje slijede, zbog čega su nekoliko minuta vrištali od straha. Kad su pitali Djevicu Mariju o tome, odgovorila je da će komunizam, na čelu s Rusijom, neočekivano zavladati mnogim dijelovima demokratskih zemalja u kojima će kršćani biti proganjani.

 Na vrhuncu takvog događaja Bog bi cijelom svijetu poslao Veliko upozorenje koje će istovremeno, pomoću Duha Svetoga, prodrijeti u savjest svakog živog čovjeka na zemlji, i vjernika i nevjernika.

Još jedan nagovještaj vidjelice Conchite bila je njezina izjava da će se proročanstva o Garabandalu početi odvijati nakon “vatikanske sinode”.

Conchitina izjava o sinodi također je bila od Blažene Majke i čini se da nema sumnje da se poziva na sinodu koju je nedavno pokrenuo papa Franjo.

Papa je 10. listopada 2021. najavio dvogodišnji projekt za Katoličku crkvu pod nazivom “Za sinodalnu crkvu: zajedništvo, sudjelovanje i poslanje”. Ova sinoda će trajati od 2021. do 2023.

To je potvrdila majka Nieves koja je o tome intervjuirala Conchitu. Vidjelica, koja je tada imala 12 godina, ispričala je svojoj teti što je Blažena Majka rekla o sinodi koja će prethoditi Upozorenju, ističući da je Majka Božja skrenula pažnju na sinodu, a ne na sabor.

Ovi nagovještaji iz Garabandala govore nam o bližim prorečenim velikim događajima: upozorenju, čudu i kazni.

Eksplozija  katoličkih mistika koji govore o strašnim proročanstvima koja se dogode čak i za nekoliko dana već je znak – Nebo je u žurbi da spasi duše usred situacije da je antikrist u usponu.

Još davne 1918. Naš Gospodin Isus Krist je već bio izričit o našem vremenu. Te je godine rekao blaženoj Luisi Picarretti na sljedeći način:

“Zar se ne sjećaš koliko sam ti puta pokazao veliku smrtnost, gradove depopulirane, gotovo napuštene, a ti si Mi rekla: ‘Ne, ne čini to. A ako to stvarno želiš učiniti, moraš im dopustiti da imaju vremena za primanje sakramenata?’ Ja to radim; što još želiš? Ali srce čovjeka je tvrdo i nije potpuno umorno. Čovjek još nije dotaknuo vrh svih zala, pa se stoga još nije zasitio; pa se ne predaje i ravnodušno gleda čak i na epidemije. Ali ovo je predigra. Doći će vrijeme! — doći će — kad ću učiniti da ovaj zli i izopačeni naraštaj skoro nestane sa zemlje…

“…Učinit ću nepredviđene i neočekivane stvari kako bih ih zbunio i natjerao da shvate nestabilnost ljudskih stvari i njih samih – da shvate da je samo Bog stabilno Biće od kojega mogu očekivati ​​svako dobro, i da ako žele pravdu i mir, moraju doći do Izvora istinske pravde i istinskog mira.

Inače, neće moći ništa učiniti; nastavit će se boriti; i ako se može činiti da će dogovoriti mir, on neće biti trajan, a tučnjave će početi ponovno, jače. Kćeri moja, kako stvari sada stoje, samo moj svemoćni prst može to popraviti. U pravo vrijeme postavit ću je, ali velika su iskušenja potrebna i dogodit će se u svijetu…

“Bit će opće galame – posvuda zabuna. Obnovit ću svijet mačem, vatrom i vodom, iznenadnim smrtima i zaraznim bolestima. Napravit ću nove stvari. Narodi će tvoriti neku vrstu babilonske kule; doći će do točke da neće moći razumjeti jedni druge; narodi će se pobuniti među sobom; neće više željeti kraljeve.

Svi će biti poniženi, a mir će doći samo od Mene. A ako ih čujete kako govore ‘mir’, to neće biti istina, već prividno. Nakon što sve očistim, stavit ću prst na njih na iznenađujući način, i dat ću pravi Mir…”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er