MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidioci iz Međugorja: “Za vrijeme jednog ukazanja ispod Gospinih nogu ocrtavala se neka tama…

Vidioci iz Međugorja : Za vrijeme ukazanja Gospa nije uvijek isto raspoložena. Katkad se i smije, katkad je radosna, nekad je ozbiljna, zabrinuta, a pojedini su je vidioci vidjeli i kako plače. Njezino se raspoloženje prenosi na vidioce, pa onaj tko je nazočan kod ukazanja može naslutiti je li Gospa bila radosna ili žalosna.

Vidioci tvrde da je Gospa na velike svetkovine uvijek bila nekako posebno radosna


Vidioci tvrde da je Gospa na velike svetkovine uvijek bila nekako posebno radosna. Jednom, za vrijeme ukazanja na blagdan Bezgrješnog začeća, Gospa je bila nevesela, a oni su očekivali upravo suprotno. Kad je došla, odmah je počela moliti za oproštenje grijeha. Ispod njezinih nogu ocrtavala se neka tama. Izgledalo je kao da je Gospa lebdjela iznad nekog oblaka pepela i mraka. A kad su je vidioci nešto pitali , nije im odgovarala, samo je molila. Na polasku im se lagano osmjehnula, ali ni to nije bilo veselo kao nekad.

Sutradan i dan poslije Gospa im je govorila samo o grijesima. Također je zanimljivo da je početkom devetnice toj svetkovini Ivanki i Jakovu otkrila devetu tajnu, koja ih je prepala. Vicki je na tu svetkovinu otkrila osmu tajnu, a Mariji je na blagdan Bezgrješnog začeća otkrila devetu tajnu. Fra Janko je bio prisutan sva tri puta kad su dobivali tajne vezano za tu svetkovinu. On je na to napisao: „Možda Bog i Gospa hoće da uz tu svetkovinu posebno naglase čistoću na koju nas ovoga časa posebno i ponovno pozivaju, a mi se grijesima onečišćavamo.”

vidioci

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er