BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

VIDIOC JAKOV O SUSRETIMA S GOSPOM

Jakov Čolo : “Od prvoga trenutka kada sam vidio Gospu, bio sam spreman sve učiniti za nju. Uvijek sam u srcu osjećao tu Božju snagu, da je Gospa uz mene, da trebam ići samo naprijed, tako da nije bilo nekih većih poteškoća – priča danas Jakov, koji je imao 10 godina kada mu se ukazala Gospa.

Nikada nisam imao neki veliki strah od toga. Mislio sam da, ako je to Božji plan, on mi onda daje snagu da sve to izdržim – kaže Jakov i objašnjava kako mu je svaki dan s Gospom bio poseban i zanimljiv, kako onda tako i danas.

Meni je nakon malo vremena umrla mama, a poslije godinu dana i tata. Ostao sam sam i tu sam prepoznao Božju snagu i milost, Gospinu ljubav koja me pripremila za sve to. Nikada sebi nisam postavio pitanje zašto. Kroz milosti koje sam dobio, dobio sam i križeve koje ti Bog daje, koje moraš nositi u svome životu.

Tako se uvijek rado sjetim tih prvih dana, koji su me pripremali na sve to i kroz tu vjeru. Jer lijepo je vidjeti Gospu, ali ja sam shvatio da sam preko Gospe dobio još veći dar da upoznam njezina sina, da upoznam Isusa Krista, koji mi je dao snagu da idem kroz cijeli svoj život – kaže Jakov i dodaje kako je posebno radostan što je svoje djetinjstvo proveo s Gospom.

“Iz knjige “Međugorje – Prvih sedam dana ukazanja”Fotografija: Arhiva Zlate Ivanković©

www.medjugorje-news.com/Darko Pavičić

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er