BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAKRIŽEVACMEĐUGORJEPLAVI KRIŽSVIJETVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Vidioc Ivan Dragičević poslao posebnu poruku narodu Ukrajine

Međugorski vidioc Ivan Dragičević rođen je 25.5.1965. godine u Bijakovićima, župa Međugorje. Ima svakodnevna ukazanja i sada. Gospa mu je povjerila devet tajni. Ivan s obitelji živi u SAD i u Međugorju. Molitvena nakana koju mu je Gospa povjerila: za mlade i za svećenike. Ivan, potaknut užasima u Ukrajni napisao je ukrajincima posebnu poruku podrške. Poruku pročitajte u nastavku.

Boston 17.3.2022

Dragi moj narode Ukrajine,
Hvaljen Isus i Marija! Želim te pozdraviti od srca. U lipnju 1981. Blažena Djevica Marija ukazala se meni i još 5 drugih u našem selu Međugorju.

Došla nam je u vrijeme velike patnje. Bilo je to vrijeme kada je komunizam bio na svom vrhuncu izazivajući potrese nacija, lišavanje ljudskog dostojanstva i pokolj nevinih, uključujući vjerske i svećenstvo. Komunizam je pokušao nametnuti indoktrinaciju da Bog ne postoji.

Došla nam je kao Kraljica mira rekavši da ju je njezin Sin Isus poslao da nam pomogne. Središnja poruka Međugorja sažeta je Gospinim riječima:
“Mir, mir i samo mir. Neka mir vlada u svijetu; neka mir zavlada u srcu svake osobe. Mora vladati mir između Boga i čovjeka i među svim ljudima.” Koliko ove riječi odjekuju svima nama danas. Kraljica mira došla nam je ponuditi utjehu u našim tugama, ohrabrenje u našem očaju i čvrsto uvjerenje da Bog uistinu postoji i da je s nama. Bog čuje naše vapaje; On je naš mir.

Vezani članci

Dragi moji prijatelji Ukrajine, Gospa je s vama da vam pomogne. I ona vam, kao i u Međugorju, nudi obilnu utjehu u vašim tugama, ohrabrenje i nadu u ovim tmurnim trenucima i čvrstu sigurnost da je Bog uistinu s vama kroz ovu kušnju. Također, sama Djevica se osobno zauzima za svakoga od vas. Gospina je uloga da zagovara svoju djecu u nevolji.

Dragi moji prijatelji, niste zaboravljeni. Postoje deseci milijuna ljudi diljem svijeta koji slijede poruku i poziv Kraljice mira koji se u ovom trenutku mole i žrtvuju za vas. Gospa nas je tako često tješila u svojim porukama govoreći: “Ja sam s vama”. Dragi moji prijatelji Ukrajine, Naša Majka je s vama na vrlo poseban način.

U ime Isusa i Marije širim duh ohrabrenja i utjehe na sve vas. Osobno preporučam Gospi, Kraljici mira, svim biskupima, vođama i cijelom narodu Ukrajine posebno u ovom trenutku da vam daju potrebnu snagu i nadu. Bog vas blagoslovio.

S ljubavlju,
Ivan Dragicevic

Ivan Dragičević

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er