BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

Vidioc Ivan Dragičević otkrio najljepši način na koji se susresti sa Gospom

Ivan Dragičević: Najljepši način susresti se s Gospom jest prethodna duhovna priprema. Razgovor sa Ivanom napisan u Glasniku Mira.

Vi ste primili devet tajni i ne znate kada će vam Gospa povjeriti desetu, posljednju tajnu. Da vam sutra Gospa povjeri desetu tajnu, što znači prestane se svakodnevno ukazivati, bi li vam to bilo teško prihvatiti?

Da, imam devet tajni i ne znam kada ću dobiti desetu, posljednju. Ne mogu ništa predviđati. Mnogi me pitaju vidim li na Gospi kada bi se to moglo dogoditi, ali zaista o tome ne mogu ništa reći jer ne znam ništa. Sigurno je važno naglasiti da sam dvadeset pet godina s Gospom. Zamislite da u tih dvadeset pet godina recimo samo po jednu minutu dnevno provedete s njom, koliko je to provedenog divnog vremena s Majkom u njezinu okrilju, pod njezinim plaštem, u isto vrijeme trudeći se živjeti ono na što nas ona zove, kazao je Ivan Dragičević.

Slušajući druge vidioce kojima su ukazanja prestala: Mirjanu, Jakova i Ivanku, i kako je njima bilo teško poslije posljednje, desete tajne, ponekad me strah na to i pomisliti. Ali, s druge strane, što god bude, kako god bude, to je volja Božja. Ja sam spreman i meni je važno činiti ono što Gospa od mene zahtijeva, zadaću koju dobivam od Gospe svaki dan što bolje ispuniti. Želim biti dobar instrument u Božjim rukama i da moje poslanje uistinu bude izvršeno. To je moja želja. Često ljudima kažem, i da sutra ukazanja prestanu mogu se ponovno vratiti na početak, na 1981. godinu i iz onoga što sam zapisao mogu sve ponovno proživljavati i živjeti, kazao je Ivan Dragičević.

Što se Vama na Gospi najviše sviđa, je li to osmijeh ili nešto drugo?

Najviše što me dira u svakom susretu s njom jest ljubav. Toliko je velika ljubav Majke koja nas tako voli, koliko nam se želi približiti. Recimo, kada nam daje poruke, ona ih toliko želi pojednostaviti samo da bismo ih mi mogli bolje razumjeti. Zbog toga u njezinim porukama nema nečega teološkoga ili nečega kompliciranoga da ih ne bismo mogli razumjeti ili po njima živjeti. Majka se želi približiti i prilagoditi djeci, kazao je Ivan Dragičević.

Ljubav Majke uistinu fascinira. Zatim njezin osmijeh. Kada sam u kapelici, a to je svaki dan, ljudi su uvijek oko mene i tada se najviše vidi ta njezina ljubav. Vidi se koliko nas voli i koliko nas želi voditi k svomu Sinu Isusu Kristu. Drugo što je znakovito jest njezin pogled prema svima nama za vrijeme ukazanja. Njezine su oči pune ljubavi – kao da će od sreće zaplakati. Želi nas sve zagrliti i poljubiti, kazao je Ivan Dragičević.

www.medjugorje-news.com/

Izvor
medjugorje.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er