VIDEOVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Znanstvenici se slažu oko jednog: Ovo bi mogla biti glazba raja

RAJSKA GLAZBA Svi znanstvenici koji su istraživali ovu čudesnu sliku, među njima i znanstvenici NASA-e, Gospe od Guadalupe koja već 500 godina impresionira čovječanstvo složni su oko jednoga: Ova slika nije naslikana ljudskom rukom, s ničim poznatim ovoj zemlji. Ovo bi mogla biti glazba raja…

Naime, godine 1531. Gospa se ukazuje indijanskom obraćeniku Juanu Diegu, sa molbom da se podigne crkva u Njezinu čast na obližnjem brdu Tepeyac. Gospin će naum biti ostvaren, i urodit obraćenjem više milijuna pripadnika autohotone populacije koji su do tada ritualno žrtvovali djecu. Kao sredstvo za ostvarenje ovog čudesnog pothvata Gospa je ostavila svoj lik (trudna Gospa) otisnut na ogrtaču– izuzetnom fenomenu koji privlači veliku pozornost znanstvenika cijelog svijeta.

Glazba Gospe
Glazba Gospe

Na toj slici među zvijezdama i cvijećem znanstvenici su otkrili glazbu. Naime, ako se povuku okomite crte iz svake točke i preko stavi klavijatura, do svake crte dolazi po jedna glazbena nota, a prema stručnjacima, ako se povuče vodoravna crta od gore prema dolje, a potom od dolje prema gore dodiruje se nota koja pripada svakoj točki koja se nalazi na crti, rezultat su note i akordi u potpunoj, savršenoj harmoniji. Znanstvenici se slažu; ovo bi mogla biti glazba raja:

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er