CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Video: U gruzijskoj katedrali tijekom liturgije ispred Isusove ikone vjernici su vidjeli…

Video je prvi put objavio u veljači 2021. Youtube Kanal @Christian Orthodox Miracles and Prophecies. Snimljen je u katedrali Svetitskhoveli (Katedrala živog stupa) pravoslavnoj, kršćanskoj katedrali smještenoj u povijesnom gradu Mtskheta u Gruziji, sjeverozapadno od gruzijske prijestolnice Tbilisija.


Autor ovog čudesnog videa govori da anđeo dolazi i nestaje oko ikone Isusa Krista. Sve se događa za vrijeme liturgije i pjevanja pjesme Kyrie eleison, stoga smatra da je nemoguće da je u pitanju nešto zlo, jer zlo ne može biti u prisutnosti Imena Isusova. “Postoji mnogo videa ovog događaja jer su ga vidjeli svi prisutni i snimali kamerama”, napominje. Na pojavi se vide krila. Video je uistinu dirljiv.

Mističarka Katy Rivas  koja je dobila milost vidjeti očima duha sve što se događa na liturgiji vidjela je oko mnoštvo anđela i svetih okupljenih oko euharistijske žrtve, tako da anđeoska prisutnost u ovom trenutku i nije nešto neobično.
Katedrala u kojoj je čudesni događaj navodno zabilježen poznata je kao mjesto  Kristovog plašta, a Svetitskhoveli je dugo bila jedna od glavnih gruzijskih pravoslavnih crkava i među je najcjenjenijim bogomoljama u toj regiji. Kroz stoljeća je katedrala služila kao groblje kraljeva.

www.medjugorje-news.com/ dnevno.hr

Vezani članci
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er