BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAGOSPINE PORUKEMEĐUGORJEVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Gospina poruka četvrtog dana devetnice Kraljici mira i molitve za mir u svijetu

VIDEO Gospina poruka četvrtog dana devetnice Kraljici mira i molitve za mir u svijetu. Večeras na Brdu ukazanja još veći broj hodočasnika. Gotovo da nema mjesta pod Brdom ukazanja na kojem nema parkiranog auta.

Bogu hvala veliki broj Hrvata se odazvao na poziv naše Majke da moli za mir. Podsjetimo, prvih godina kad je Gospa ostavila svoju apsolutno prvu poruku. Već trećeg dana Gospa je iznijela kao prvu od svih poruka: “Mir, mir, mir – i samo mir!”, i uz to dvaput ponovila: “Mir mora zavladati između čovjeka i Boga, a I između ljudi!” Iz okolnosti što je vidjelica Marija vidjela križ iza Gospe, kad je Gospa tu poruku izgovorila, jasno izlazi da taj mir dolazi samo od Boga koji je po Gospi u Kristu postao “naš mir” (Ef 2,14).

Taj mir “svijet ne može dati” (Iv 14,27), i zato je Krist zapovjedio svojim apostolima da ga oni prenesu svijetu (usp. Mt 10,11 sl.) kako bi svi ljudi postali “sinovi mira” (Lk 10,6). Zato se i Gospa, kao ” Kraljica apostola”, u Međugorju izrijekom predstavila kao “Kraljica mira”. Nitko drugi kao ona ne zna i ne može bolje i uspješnije uvjeriti današnji svijet, koji je suočen s prijetnjama uništenja, kako je mir njegovo najveće i najpotrebnije dobro.

Nažalost, 10 godina kasnije u BiH i Hrvatskoj u ratu je poginulo preko 100 tisuca ljudi.

Ne dopustimo zlu da pobjedi u ovoj odlučujućoj bitci Marijina bezgrešnog srca koje će za svog sina Isusa Krista a našeg spasitelja zasigurno pobjediti.

I večeras 4. dan devetnice Kraljici mira, nakon krunice koja je započela malo prije 22 sata koja se molila na 5 različitih jezika i uz molitve za mir i pjesme, bilo je Gospino ukazanje vidjelici Mariji.

Nakon što se ukazanje Gospe završilo nastavljena je molitva krunice za mir u svijetu. Nakon krunice Marija je zamolila sve svećenike da blagoslove sve one koji pate, posebno one u Ukrajni i Izraelu. Nakon blagoslova Marija je posvjedočila o Gospinu ukazanju.

“Večeras je Gospa opet molila na aramejskom jeziku, Gospa je molila nad nama i blagoslovila nas svojim majčinskim blagoslovom te zahvalila za sve žrtve za Njezine nakane i rekla je da se vidimo sutra u isto vrijeme na istom mjestu (Na Brdu ukazanja u Bijakovićima u 22 sata) i zatim otišla u nebo.”

Odazovimo se Gospinom pozivu i dođimo u što većem broju

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er