BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAMEĐUGORJEOSTALOVIJESTIZANIMLJIVOSTI

VIDEO Dokaz o autentičnosti Gospinih ukazanja sinoć na brdu ukazanja

VIDEO Dokaz o autentičnosti Gospinih ukazanja sinoć na Brdu ukazanja. Sinoć je na Gospin zahtjev preko vidjelice Marije započela devetodnevna večernja molitva krunice i devet dana Gospinih ukazanja na Brdu ukazanja u Bijakovićima.

Sinoćna večer ostati će upamćena po rijekama vjernika koje su se slijevale sa svih strana dolazeći na mjesto gdje je nebo zemlju dirnulo. To je mjesto gdje je Gospa ostavila prve poruke neba dječici koja na samom početku nisu sa sigurnošču ni vjerovala u ono što vide. A vidjeli su našu nebesku Majku, Kraljicu mira kako se sama nazvala.

Ponovno danas mnogi hrle Majci na izvor koji je danas pomalo zapušten kako od crkvenih tako i od općinskih vlasti, jedino mali broj mještana župe Međugorje još brine za urednost tog svetog mjesta, unatoč poteškoćama tome sve te silne noge koje su utabale put do mjesta prvog ukazanja pričaju neku drugu priču, priču ozdravljenja, obraćenja, svećeničkih poziva i drugih plodova na koje mnogi ostavljaju oči zatvorene.

Ali i kada neki misle mudro sputavati Gospin plan, ona nam da jedan veliki znak da je tu sa nama. Sama prisutnost na tisuće duša na Brdu ukazanja je veliko ČUDO. No sinoć se dogodilo nešto posesebno i možemo reči malo čudo za vrijeme Gospina ukazanja. Dok je ukazanje trajalo maleni insekt hodao je po licu Marije a Marija uopće nije reagirala na taj podražaj na koji bi svi normalni ljudi reagirali. Sami se uvjerite u videu.

Maleni dokaz o autentičnosti ukazanja

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er