CRKVAVJERA I DUHOVNOST

(VIDEO) ČUDO! Hostija snimljena kako pulsira kao srce i krvari!

Osmog prosinca 1991. godine, svećenik u svetištu Betanije u Cuai, u Venezueli slavio je svetu misu. Nakon posvećenja opazio je da je hostija počela krvariti s jedne strane. Svećenik je brzo spremio hostiju, i odnio ju nadležnima kako bi vidjeli o čemu se radi. Mjesni biskup preuzeo je istragu kako bi bili sigurni da se nije dogodilo nešto prirodno.

Tijekom mise brojni su ljudi posvjedočili da svećenik nije imao rane od kojih je mogla kapati krv po hostiji. Osim toga daljnja je analiza pokazala da se krv svećenika ne podudara s onom na hostiji. Hostija je podvrgnuta daljnjim znanstvenim studijama koje je zatražio biskup Pio Bello Ricarda, a rezultati su pokazali da je u pitanju ljudska krv, krvne grupe AB pozitivne, iste krvne grupe koja je pronađena na Torinskom platnu ali i u poznatom euharistijskom čudu u Lancianu, na hostiji nad kojom je provedeno 500 studija Svjetske zdravstvene organizacije.

Hostija s krvlju kasnije je izložena u samostanu u Los Tequesu tisućama hodočasnika koji je dolaze vidjeti svake godine. Jedan hodočasnik iz New Jerseya, Daniel Sanford koji je u samostan došao 1998. posvjedočio je što se dalje događalo:

Nakon proslave svete mise svećenik je hodočasnicima otvorio prolaz do hostije. S velikim čuđenjem promatrao sam hostiju koja kao da je bila u plamenu. Pulsirala je poput srca i iz nje je iz sredine izvirala krv. Vidio sam to na 30 sekundi nakon čega se sve vratilo u normalno. Uspio je događaj snimiti kamerom. Video je poslan mjesnom biskupu a koji potiče širenje videa kako bi se produbila vjera u stvarnu prisutnost Isusa u Euharistiji. Čudesna hostija prekrivena krvlju i danas se može vidjeti u samostanu, a krv je i dalje tamo, svježa, kao da se čudo dogodilo danas. Pogledajte hostiju kako pulsira, poput ljudskog srca. Predivno, hvala ti Isuse na ovom daru!

Vezani članci

www.medjugorje-news.com/

Izvor
dnevno.hr
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er