HRVATSKAVJERA I DUHOVNOST

VIDEO “Bog će preko Hrvatske probuditi čitavu Europu”

“Bog će preko Hrvatske probuditi čitavu Europu”, riječi su kršćanske evangelistice Patricije King, koja je kazala svoje proroštvo u jednoj emisiji.

Iako nema veze s Hrvatskom, Patricia King pionirka kršćanske evangelizacije u Americi, poznata govornica, evangelizatorica, autorica koja više od 30 godina radi na širenju istine o kršćanstvu putem medija, knjiga, misija, seminara, u tijeku jedne emisije pod nazivom ‘Nadnaravni život’ kod Roberta Hotchkina, i na temu Biblijskih proroka, King dobiva znakovito proroštvo za Hrvatsku. Vidi Hrvatsku kao zemlju preko koje će Bog buditi Europu.

Patricia King: Vidim Gospodina kako ‘diše’ na Hrvatsku

“Trenutno dobivam riječ: Hrvatska. I vjerujem da mnogi koji gledaju imaju pozadinu s tom zemljom. Možda ste rođeni tamo ili ste živjeli tamo, možda ste pozvani u misiju tamo ali vidim Boga kako diše na vas. Diše na hrvatsku naciju i u Hrvatskoj će se dogoditi probuđenje. I za one koji su povezani s tom nacijom, Gospodin kaže; počnite moliti. Jer u taj narod dolazi svježi vjetar, koji vidim kako se širi diljem Europe. I bit će svježeg vjetra Duha Svetog koji će puhati u Europi.’ – rekla je Patricija King ured televizijske emisije, prije dvije godine, iako emisija, kao ni sama autorica nije imala nikakve veze s Hrvatima općenito. Proroštvo možete pogledati u emisiji na 25. minuti i 7 sekundi ovdje.
No, zanimljivo. To nije jedino takvo  proroštvo u kojoj se spominje hrvatski narod kao onaj preko kojeg će Bog nešto učiniti.

Mulinde u proroštvu koje se može pogledati na YouTube

Pastor iz Afrike ničim izazvan progovorio o Hrvatskoj

Zanimljiva je propovijed i afričkog pastora Johna Mulinda iz 2010. godine koji govoreći o tami koja će se nadviti nad Europom odjednom progovara  i o jednoj maloj zemlji – Hrvatskoj. Također, zanimljivo je da ovaj pastor također nema nikakve veze s Hrvatima.
“Ako postoji način da Bog ponovo dođe i djeluje u Europi, onda će to biti preko Hrvatske, rekao je dodajući: I dok je taj oblak tame visio nad Europom ja sam dobio četiri e-maila, od različitih ljudi koji su mi napisali kako im Bog govori kako su Hrvatska jedina preostala vrata koja su otvorena. Ali za ta vrata se trebamo boriti, kazao je između ostalog

Gospa Hrvatima: “Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrješnog Srca u svijetu

Ali vjerojatno najznačajnije proroštvo našem narodu, Hrvatska je dobila prilikom gostovanja svećenika don Stefana Gobbija u Zagrebu Zagrebu, 20. rujna 1996.  On je začetnik, od crkve priznatog, Svećeničkog Marijanskog pokreta, a koji u svijetu sada broji više od 100 tisuća svećenika, a sve je počelo tako da je don Gobbi prilikom posjete Fatimi dobio nutarnje objave Blažene Djevice Marije koja je taj pokret zatražila kao svojevrsnu ‘vojsku’ Marijina srca u ovim ‘posljednjim vremenima’.
Za vrijeme njegova gostovanja u Zagrebu, don Gobbi je dobio vrlo snažnu poruku z hrvatski narod, u kojoj Gospa jasno kaže našem narodu: ‘Vama je povjereno poslanje da ostvarite Trijumf mog Bezriješnog Srca’, što je čudesna uloga. Upozorava Marija i da smo upravo zbog toga kao narod snažno udareni od strane zloga i ako temeljito proučimo ovu poruku, ona bi mogla objasniti sve ono što hrvatski narod prolazi ili je prolazio,  upravo s Marijom, kroz povijest ali prolazi i sada.

‘Ne boj se stado malo’

‘Na ovu se naciju moj Protivnik razbjesnio, donoseći u nju tešku kušnju nasilja i rata. Kolike su patnje morala podnijeti ova moja djeca! Ja sam se zauzela da dobiju veliki dar oslobođenja i mira. Ali sad vas očekuju još veće muke. Ne boj se malo stado. Ocu Nebeskom se svidjelo dati vam kraljevstvo mog Bezgrješnog Srca. Ja sam vam se očitovala i vi ste me prihvatili s velikodušnošću moje male djece. Sada vas mogu povesti, kao nebeska vrtlarica u svjetlom vrtu vaših duša, na put čistoće, ljubavi i svetosti, vježbom svih kreposti koje su mi drage.
Tako vas svaki dan predajem kao žrtve zadovoljštine Božjoj Pravdi kako bi (Bog) mogao izliti na svijet pročišćujuću Milost svoga Božanskog milosrđa. Ne boj se stado malo. Vaša nebeska Majka udijelila vam je dar da se okupite sa svih strana u Njezinu pobjedničku četu. Došao je čas odlučujuće bitke.
Sotona je već došao do vrhunca svoje moći i sada, također i u Crkvi, dovršit će (svoje djelo), koliko mu je Gospodin dopustio za Njeno najbolnije čišćenje. Časovi, koje ćete proživjeti, spadaju među najvažnije, jer svi događaji koje sam vam prorekla, ispunit će se.
Ne boj se malo stado. Isus vas je okupio u nebeskom pašnjaku svoje Božanske Ljubavi. On vas vodi savršenom ispunjenju Očeve Volje. Isus želi biti od vas proslavljen.
Došao je čas u kojem ćete Isusa savršeno proslaviti. Vi ste utjeha njegovoj napuštenosti; vi ste duboka radost njegova Božanskog srca.

Ne boj se malo stado. Budite moja mala djeca, koju sam okupila sa svih strana svijeta, za veliku bitku između Boga i Sotone, između sila dobra i sila zla.
Gospodin će pobijediti preko Mene, svoje male Sluškinje. Ja ću pobijediti pomoću vas, moja mala djeco.
Ono što se dogodilo u ovoj Naciji postaje znak za sve. Zbog svoje vjernosti Isusu i vašoj nebeskoj Majci, Crkvi i papi, Sotona je navalio na nju, u pokušaju da je uništi. Imajući na umu ovaj cilj, udružile su se sve sotonske i masonske sile. Međutim, Ja sam sama označila čas njihova poraza.
Tako će biti za čitavo čovječanstvo. Zato vas pozivam na pouzdanje i nadu. Ne boj se malo stado. Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrješnog Srca u svijetu,’ poruka je Gospe Hrvatima.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er