BRDO UKAZANJAČITLUKVJERA I DUHOVNOST

FOTO Velika devetnica župe Krista Kralja završava hodočašćem na uočnicu 40. obljetnice Gospinih ukazanja

Velika devetnica župe Krista Kralja završava hodočašćem na uočnicu 40. obljetnice Gospinih ukazanja Jučer, osmu nedjelju zaredom, župljani župe Krista Kralja – Čitluk hodočastili su od župne crkve u Čitluku do Brda ukazanja piše Čitluk.ba.

Devetnica u znak zahvalnosti za sve primljene milosti povodom 40. obljetnice Gospinih ukazanja organizirali su župa Krista Kralja – Čitluk i udruga Zavjet Gospi

Devetnicu u znak zahvalnosti za sve primljene milosti povodom 40. obljetnice Gospinih ukazanja organizirali su župa Krista Kralja – Čitluk i udruga Zavjet Gospi, a nakon današnjeg hodočašća još je preostalo završno hodočašće na uočnicu, 24. lipnja.

Hodočašća na kojima se okupljalo mnoštvo vjernika iz čitlučke župe i ostalih župa predvodili su župnik župe Krista Kralja fra Miro Šego i župni vikar fra Goran Azinović. Broj hodočasnika iz nedjelje u nedjelju je rastao i hodočašća su neodoljivo podsjećala na prve dane i hodočašća u župu Međugorje iz svih dijelova Hercegovine.

Tako će zasigurno biti i u četvrtak, 24. lipnja kada iz Čitluka na hodočašće u Međugorje krenu župljani župe Krista Kralja – Čitluk, župljani iz ostalih hercegovačkih župa, ali i župa iz Dalmacije. Hodočašće na uočnicu Gospinog ukazanja započet će u 16 sati ispred župne crkve Krista Kralja, odakle će se hodočasnici zaputiti u Međugorje, gdje će po dolasku sudjelovati u večernjem molitvenom programu.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er