ZANIMLJIVOSTI

Veličanstveni duhovni koncert Alana Hržice u Münchenu

U monumentalnoj crkvi sv. Pavla u Münchenu, održan je 10. prosinca duhovni koncert. Treće nedjelje Došašća “Gaudete” pjevanje i slavljenje predvodio je Alan Hržica sa svojim slavljeničkim timom.

Vise od tisuću Hrvata prisustvovalo je dvosatnoj večeri slavljenja. Pod vodstvom Duha Svetoga zajedničkim snagama sa svoja dva sina, koja su po prvi put uz njega nastupili, donio je Krista u srca prisutnih ljudi. Bilo je suza radosnica, silnog mnoštva mladih i svi smo te večeri osjećali posebnu radost i zajedništvo.

Program je započeo svetom misom pod vodstvom fra. Petra Klapeža uz misno geslo: „Budimo radosni, pripravimo put Gospodinu, radujmo se u ovom tjednu, budimo radost! Slavimo Boga i otvorimo tako srca za Božju ljubav“. Pretprogram duhovnog slavlja predvodio je kapelan fra. Slaven Čeko u pratnji zbora mladih FRAME München, pod vodstvom sestre Nikoline Bilić, prenosi hkm.hr

Foto: Molitvena zajednica Srce Isusovo

Sažetak nagovora fra. Slavena mogao bi se izraziti redcima iz biblijskog citata 2 knjige Ljetopisa 5, 13: „I dok su trubili i pjevali složno kao jedan i jednoglasno hvalili i slavili Jahvu, podižući glas uz trube, cimbale i druga glazbala, hvaleći Jahvu »jer je dobar i jer je vječna njegova ljubav, oblak ispuni dom Jahvin. Radujte se u Gospodinu, radujte! Slavite podižuci glas, uz trube, cimbale i druga glazbala, hvaleći Jahvu. U ovom vremenu Došašća Gospodinu uzdignimo glas, On nas preobražava i ozdravlja svojom prisutnošću.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er