BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEPLAVI KRIŽSVIJETVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Večeras u Međugorju zajednička molitva za mir u Ukrajni i svijetu

U Međugorju ovih dana boravi veća skupina hodočasnika iz Ukrajine među kojima je 50 ukrajinskih svećenika. Došli su duhovno se osnažiti u ovome mjestu mira, milosti i molitve za cijeli svijet. I njih su kako i sve župljane Međugorje snažno potresle i iznenadile vijesti koje pristižu iz Ukrajine sa slikama stradanja, patnje i rata.

Okupili su se ovoga popodneva u dvorani pape Ivana Pavla II. i slušali su duhovni nagovor međugorskog župnika fra Marinka Šakota koji je okupljenim ukrajinskim svećenicima govorio o Međugorju, poruci mira za cijeli svijet po pozivu Kraljice Mira, piše radio-medjugorje.com

Vidno potreseni svećenici i hododočasnici koji ove dane provedene u Međugorju kazali su kako će snažnije upraviti Gospodinu svoje molitve po zagovoru Kraljice Mira kako bi se mir vratio u njihovu domovinu i cijeli svijet.

Ukrajinci u Međugorju

A večeras (24. veljače) nakon večernjeg molitvenog programa od 20 sati ukrajinski svećenici s okupljenim župljanima i vjernicima u molitvi krunice će poći na Brdo ukazanja do Gospinog kipa koji je mjesto usrdnih molitava brojnih hodočasnika.

Poziv je ovo i svima vama našim čitateljima da se pridružite hodočasnicima i svećenicima na Brdu ukazanja od 20 sati ili u svojim domovima diljem svijeta u navedeno vrijeme u molitvi krunice za mir u Ukrajini i cijelome svijetu.

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er