CRKVAMEĐUGORJE

Vatikanski egzorcist:”Lijek protiv Sotone je u Međugorju”

Međugorje ima posebnu ulogu u svijetu u ovim teškim vremenima…

“Plan Sotone je:
Prvo: Veliki rat! On želi uništiti cijeli svijet.

Drugo: Odvojiti svijet od Boga! Staviti sve ljude svijeta u stanje grijeha i dovesti ih u pakao. Stvoriti kulturu bez Boga. To je glavna aktivnost Sotone’ – kazao je u jednom javljanju na talijanski televiziju otac Gabriele Amorth slavni vatikanski egzorcist koji iza sebe ima povijest od 70 tisuća egzorcizama.

U istom javljanju kao oponent Sotoni u svijetu, otac Amorth stavio je ni manje ni više nego Gospu iz Međugorja rekavši: ‘Gospa se u Međugorju ukazala specijalno da vrati svijet Bogu.’

U svojim je spisima govoreći o Međugorskoj kraljici mira definirao je ukazanja kao – masovno djelo kateheze, koje nas svakodnevno usmjerava na načine za dobivanje bitke protiv zla. – ‘Bog nam je dao Mariju kao posljednju priliku da spasimo čovječanstvo’, kazao je Amorth.

U jednom drugom javljanju otac Amorth je dodao: ‘Lijek protiv Sotone je u Međugorju. Međugorje je tvrđava protiv Sotone. Sotona mrzi Međugorje jer; Crkva i danas želi da nam Marija bude znak pouzdane nade i utjehe. … Po Njoj – po Mariji – Krist će paklenoj zmiji satrti glavu”, rekao je Amorth.

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er