OBITELJVJERA I DUHOVNOST

UPOZORENJE ŽENI: Ženo, zar ti nisu nikada rekli da ako je muškarac glava obitelji da si ti njeno SRCE

UPOZORENJE ŽENI: “Zašto ti govore da je tvoja vrijednost u onome što zarađuješ? Zašto ženo oni govore kako su naše bake bile potlačene, samo naše bake to ne znaju? Zašto su baš oni osloboditelji tebe i tvoje bake? Što su ti rekli o sakramentima? Da je to praznovjerje, glupost koja te zarobljava? Zašto su ti ženo onda donijeli horoskope, viskove, razne govornike s pravilima za život? Ženo, što su ti sve rekli? Zašto ženo njihov glas zvuči kao glas iz vrta koji nudi da ti otvori oči?

Zašto je njihov glas toliko zavodljiv, ali ostavlja gorak okus samoće”, piše fra Vinko Brković na svojem Instagram profilu. Donosimo njegovu objavu u cijelosti:

Govore ti kako je podložnost mužu loša? Govore ti kako te Crkva želi samo za sluškinju bijelim muškarcima na poziciji moći? Govore ti kako ćeš naći slobodu samo ako slušaš njih? Zar ti nikada nisu rekli ženo da pogledaš što zaista kaže sv. Pavao baš tebi? Zar ti nikada nisu rekli kako postajete jedno tijelo? Zar ti nikada nisu rekli da se od muškarca traži da umre kako bi ti živjela? Zar ti nikada nisu rekli da je hvalospjev ljubavi za život, a ne za pjesmu na vjenčanju? Zar ti nisu nikada rekli da ako je muškarac glava obitelji da si ti srce?

Upozorenje
Upozorenje u srcu

Upozorenje: Zar ti nisu nikada rekli da ako je muškarac glava obitelji da si ti srce?

Zar se nisu potrudili objasnit ti kako oboje imate jednako dostojanstvo? Zar su ti pričali da je sloboda samo ako imaš novce? Zar su ti rekli ženo da je život sreća samo ako gospodariš? Zar su ti rekli da imaš pravo raditi sa svojim tijelom sve što god želiš pa čak i kad nije tvoje? Zar su ti rekli ženo da je tvoja ljepota u tome da imaš što manje odjeće na sebi? Zašto ženo ti glasovi ne vole plač maloga djeteta koje doziva majku?

Upozorenje: Zašto ti govore da je tvoja vrijednost u onome što zarađuješ?

Zašto ti govore da je tvoja vrijednost u onome što zarađuješ? Zašto ženo oni govore kako su naše bake bile potlačene, samo naše bake to ne znaju? Zašto su baš oni osloboditelji tebe i tvoje bake? Što su ti rekli o sakramentima? Da je to praznovjerje, glupost koja te zarobljava? Zašto su ti ženo onda donijeli horoskope, viskove, razne govornike s pravilima za život? Ženo, što su ti sve rekli? Zašto ženo njihov glas zvuči kao glas iz vrta koji nudi da ti otvori oči? Zašto je njihov glas toliko zavodljiv, ali ostavlja gorak okus samoće?

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er