VIJESTI

(VIDEO) ŠOKANTNO! Uoči Božića postavili bebu sotone pored jaslica!

Katolici su prošlog ponedjeljka prosvjedovali zbog postavljanja sotonističke verzije jaslica u zgradi gradske skupštine u američkoj saveznoj državi Illinois u gradu Springfieldu. 

Prosvjed je organizirala katolička organizacija posvećena borbi protiv kulturološkog rata, a bio je usmjeren protiv kipa bebe bafometa, odnosno bebe sotone u pelenama, a smještenog pored jaslica s bebom Isusom. Sotonski kip uoči Božića, blagdana koji slavi rođenje Isusa Krista postavio je Sotonski Hram poznat po promoviranju kipova Sotone i provokacije katolika.

U videu koji je objavila organizacija; Američko društvo za obranu tradicije, obitelji i imovine, glasnogovornik je komentirao da “U ime tolerancije i jednakosti izdiže se rat protiv kršćanstva koji treba osuditi i suprotstaviti mu se.” “Svi ljudi dobre volje razumiju da Sotona nema prava jer zlo nema prava”, govori u videu.

Video prikazuje prosvjednike kako mole krunicu, pjevaju i drže natpise na kojima piše “Sotona nema prava” i “Bježi Sotono! Marija je smrvila glavu zmiji.” Na prosvjedu je bio i republikanski državni senator Darren Bailey, koji je kandidat za guvernera Illinoisa, i njegova supruga.

sotonistička verzija jaslica

Bailey je na svojoj Facebook stranici objavio da “smo svi bili zgroženi nekim ekstremnim i zlim zakonima Springfielda, ali baš kad ste pomislili da ne može biti gore… oni su dopustiti sotonistički prikaz u vašoj gradskoj skupštini.”

Biskup Thomas Paprocki iz Springfielda, iako nije bio prisutan na prosvjedu, komentirao je tijekom postavljanja jaslica 30. studenoga da “sotonizmu ne bi trebalo biti mjesta u ovom Kapitolu ili na bilo kojem drugom mjestu”. Očito je aludirao na prethodne izložbe Sotonskog Hrama postavljene na ovom mjestu.

Biskup Paprocki je upozorio da sotonizam “nije religija. Prava religija povezuje ljude s Bogom i međusobno u vjeri. Đavao nastoji podijeliti, a ne ujediniti, a jedino za što obožavanje Sotone veže svoje pristaše, je zlo.”

Čovjek identificiran kao ministar Adam, član Sotonskog Hrama, pozvao je biskupa Paprockog na postavljanje kipa sotone, rekavši: “Kapitol Illinoisa je mjesto vjerskog pluraliteta i jedinstva… Želimo slaviti sve ljude.”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er