VIJESTI

Tridesetodnevnica za hrvatski narod i domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti

Katolička karizmatska Obnova u Duhu Svetom uputila je poziv na molitvu i sudjelovanje na trideset misa i zagovorničkih molitvi za hrvatski narod i za domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti. Tridesetodnevnica počinje u srijedu 6. srpnja, a završava u četvrtak 4. kolovoza, uoči Dana domovinske zahvalnosti.

“I u ovoj osmoj tridesetodnevnici budete s nama u molitvi, postu, žrtvi i svetim misama. U ovoj godini molit ćemo Oca u Isusovo ime za sve nakane, kao što nas je on poučio Zaista, zaista, kažem vam: što god zaištete u Oca, dat će vam u moje ime. Dosad niste iskali ništa u moje ime. Ištite i primit ćete da radost vaša bude potpuna! (Ivan 16, 23-24)”, pozvali su Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom (KKODS), prenosi Nedjelja.ba

Oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati na misama mogu tih 30 dana moliti krunicu ili neku drugu pobožnost, izmoliti Slava Ocu ili Očenaš, prikazati hodočašće, post ili bilo koju drugu žrtvu na ove nakane, “u Isusovo ime, za naš hrvatski narod u Hrvatskoj i cijelom svijetu i za našu domovinu Hrvatsku”, najavili su iz KKODS, dodavši kako im je želja da se “kao narod združimo u zajedništvu molitve i prinosa Bogu s pouzdanjem da će Bog učiniti puno izobilnije negoli mi možemo moliti ili zamisliti (Ef 3, 20).”

Sve dodatne informacije i molitve mogu se pronaći na mrežnoj stranici Katoličke karizmatske Obnove u Duhu Svetom (KKODS) www.obnovauduhu.com.

Foto: obnovauduhu.com

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er