VJERA I DUHOVNOST

Tijekom egzorcizma demon je ocu Amorthu bio prisiljen otkriti sljedeće: “Kad bi kršćani znali snagu ove pobožnosti, to bi bio moj kraj”

Otac Gabriel Amorthu, bivši egzorcist Rima, prisjetio se susreta sa Sotonom. U našim seansama egzorcizma, dok svećenik moli svečani obred, često imamo prisutne laike koji mole krunicu.  Zli, koji je bio prisiljen reći istinu, rekao je: “Svaka Zdravo Marijo  za mene je udarac u glavu; da kršćani znaju snagu krunice, to bi bio moj kraj!”

“Demoni su me napadali”, rekao je svećenik i egzorcist mons, Stephen Rosseti, “pa sam zgrabio svoju krunicu i podigao je. Odmah su bili poništeni i pobjegli.” “Kao egzorcisti, mi smo posebna meta Sotone. Sve u svemu, zaštićeni smo, ali na našim leđima ostaje demonska jabuka (kušnja).

Svake noći škropim svoju sobu svetom vodom i zazivam Djevicu i svetog Mihaela prije spavanja. I spavam, kao što idem kroz dan, s krunicom u rukama, rekao je pa podjelio još neka svjedočanstva o krunici kao o oružju potrebnom za ovo vrijeme.

U seansama egzorcizma, dok svećenik moli svečani obred, često su prisutni laici koji mole krunicu. 

Sveti Bartolo Longo , apostol krunice, bio je slomljen opsjednućem. Prije obraćenja bio je sotonist. Ali proganjala ga je ideja da je ostao posvećen sotoni i predodređen za pakao. Bio je na rubu očaja i samoubojstva. U očaju je počeo moliti krunicu. Njegova odanost krunici izbacivala je ove mentalne napade i misli iz njegove glave i bila je oruđe njegova puta prema svetosti.

Vezani članci

Papa Pio XI je napisao: “Krunica je moćno oružje protiv demona.

Padre Pio je rekao: “Krunica je oružje za ova vremena.”

krunica tijekom egzorcizma

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button