VJERA I DUHOVNOST

Svjedočimo li početku posljednjih vremena na koje je Gospa prije 30 godina upozorila: Njemački biskup podijelio pričest muslimanu i protestantu! 

Svjedočimo li početku posljednjih vremena na koje je Gospa prije 30 godina upozorila: Njemački biskup podijelio pričest muslimanu i protestantu! Prije 30 godina kad je ovako nešto bilo neshvatljivo svećenik je primio upozorenje o kraju vremena, a u kojem se spominje točno ovaj zlosutni događaj

Muslimanski političar i najmanje jedan protestantski političar pričestili su se na misama koje su slavili biskupi tijekom višednevnog katoličkog događaja u Njemačkoj, piše Katolička novinska agencija. Da stvar bude zanimljivija isti taj događaj zabranio je organizatorima njemačkog marša za život da imaju svoj štand.

Muhterem Aras, musliman porijeklom iz Turske i istaknuti državni parlamentarac njemačkog ekologa Zelenih, pričestio se na misi otvaranja u Stuttgartu, u južnoj Njemačkoj, koju je predvodio lokalni biskup Gebhard Fürst, izvijestio je CNA Deutsch.

Ponavljamo musliman koji ne priznaje božanstvo Isusa Krista primio je Tijelo i Krv Isusa Krista.

CNA Deutsch kontaktirao je biskupiju Rottenburg-Stuttgart za komentar, ali nije dobio odgovor u vrijeme objave. Najmanje jedan protestantski političar kasnije se pričestio.

Takozvani “Dan katolika” je dvogodišnji događaj koji organizira lokalna biskupija zajedno sa Središnjim odborom njemačkih katolika, laičkom organizacijom koju podupire Njemačka biskupska konferencija .

Ove godine događaj je dospio na naslovnice uoči otvaranja kada je pro-life organizacija optužila organizatore da mu zabranjuju otvaranje štanda s argumentom da: “ne mogu utvrditi je li vaša organizacija jasno kršćanska”. Na istom tom događaju još jedan poznati protestantski političar primio je pričest osobno od biskupa Georga Bätzinga, predsjedavajućeg njemačke biskupske konferencije

Bätzing je u više navrata izrazio kvalificiranu podršku međusobnom zajedništvu s protestantima, rekavši novinarima u veljači 2021. da je potrebno poštivati ​​“osobnu odluku savjesti” onih koji žele primiti pričest.

Bätzing je također vodio ekumensku studijsku skupinu koja je objavila dokument iz 2019. “Zajedno za stolom Gospodnjim”, predlažući “zajedništvo euharistijskog obroka” između katolika i protestanata.

Situacija je izazvala odgovor Kongregacije za nauk vjere (CDF) u rujnu 2020.

U kritici na četiri stranice i pismu Bätzingu, doktrinarna kongregacija je naglasila da su ostale značajne razlike u razumijevanju euharistije i službe između protestanata i katolika.

Uopće nije jasno zašto neki njemački biskupi inzistiraju na modelu jedinstvene svete misne žrtve za protestante i katolike a u ovom slučaju i muslimane bez obraćenja iako je jasno da velika razvalina koja dijeli katolike i protestante je upravo u tome što protestanti ne priznaju svetu misnu žrtvu, uopće. Dok muslimani ne priznaju ni Krista raspetog kojeg blaguju.

Katolici vjeruju da je Tijelo i Krv Isusa Krista doslovno Tijelo i Krv Isa Krista, te da se na svakom oltaru ponavlja Sveta Misna Žrtva, dok ostali to ne vjeruju.

Njima je Pričest samo spomen na Posljednju večeru pa se pričešćivanjem protestanata zapravo događa svetogrđe ali i prava pravcata grozota pustoši koju je prorokovao prorok Danijel, a godine 1992. u porukama poznatog svećenika don Gobbija i Djevica Marija upozoravala je da će se Sveta Misa UKINUTI zbog protestantskog učenja koje će se uvući u Katoličku crkvu.

U Poruci preko Don Stefana Gobija (br.485. od 31.12.1992.) Majka Božja kaže: „ Više puta sam vam objavila da se bliži kraj vremena i Isusov Dolazak u Slavi. Sada vam želim pomoći da razumijete znakove opisane u Svetom Pismu, koji pokazuju da je Njegov slavni Povratak već blizu.“

Nakon toga, Djevica Marija opisuje znakove i dolazi do posljednjeg i  doslovno kaže sljedeće: “Po protestantskom učenju Misa nije žrtva, već samo sveta večera, tj. spomen na ono što je Isus učinio na svojoj Posljednjoj večeri. Tako će se ukinuti slavljenje Svete Mise. U ovom ukidanju svakodnevne Žrtve sastoji se Antikristovo grozno svetogrđe, koje će trajati otprilike tri i pol godine, tj. 1290 dana“

Ove su riječi izrečene 1992. kad je, složit ćete se ovako nešto bilo nevjerojatno. Ali, evo događa se pa se s razlogom pitamo je li inzistiranje njemačkih biskupa na pričešćivanju protestanata prvi korak do grozote pustoši i ukidanje Svete Mise, kako je to objasnila i Djevica Marija svećeniku don Stefanu Gobbiju, a prorokovao Danijel? Mnogi će se složiti s ovom tvrdnjom, da je ovo posljednji udarac koji ima za cilj Svetu Misnu Žrtvu, malim koracima – dokinuti. Međutim, ne ni vrata paklena neće nadvladati! Gospodine, proslavi se.

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er