SVJEDOČANSTVA

Svjedočanstvo: Kad je sotonistica pokušala ukrasti posvećenu hostiju ona se pretvorila…

Tijekom 15. stoljeća u malom selu Ettiswil u Švicarskoj dogodio se čudesan događaj nakon počinjenog strašnog zločina. Posvećenu euharistijsku hostiju ukrala je pripadnica sotonističke sekte iz obližnje župne crkve, zvala se Ann Vögtli.

Ann je izletjela iz crkve s euharistijom u ruci. Točan razlog njezinih postupaka nije zabilježen, no posvećene hostije često se kradu iz crkava kako bi ih oskrnavile sotonističke skupine. To se često događa tijekom takozvane “crne mise”, gdje se katolička misa ismijava bizarnim ritualima. Jedan od najpopularnijih dana u godini za ove “crne mise” je Noć vještica, koja se za mnoge skupine smatra sotonističkim “praznikom” piše Aleteia.

Nakon što je izašla iz župne crkve, Vögtli je trčala sve dok nije stigla do zida groblja. Pokušala ju je prenijeti, ali je Euharistija odmah postala preteška za nošenje. Vögtli je kasnije ispričala sljedeće: “Zavukavši ruku kroz uska željezna vrata, uhvatila sam veliku hostiju. Ali čim sam prešla preko zida groblja, hostija je postala toliko teška da je više nisam mogla nositi. Ne mogavši ​​ni naprijed ni nazad, Hostiju sam bacila kraj ograde u koprive.”

Mlada je gospođa pronašla euharistiju u koprivi, no hostija se pretvorila u nešto što je izgledalo poput cvijeta. Objasnila je da je “ukradena hostija podijeljena u sedam odjeljaka. Šest Sekcija formiralo je cvijet sličan ruži i velika svjetlost ih je okruživala.”

Župnik je bio obaviješten, i dok je uspio podići šest odjeljaka, sedmi je bio nepomičan. On je to shvatio kao znak da se na tom mjestu treba graditi kapelica. Relikvija s čudotvornom hostijom bila je pohranjena u kapelici koja je ondje izgrađena, a brojna su se čuda tijekom godina dogodila onima koji su štovali relikviju. Priča je veliki podsjetnik na Božju moć i njegovu sposobnost da iz nečega užasnog izvuče veće dobro.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker