VJERA I DUHOVNOST

Sveta Elizabeta od Presvetog Trojstva: Anđeo Gospodnji rekao mi je ovu istinu o Božiću…

Sveta Elizabeta od Presvetog Trojstva: Anđeo Gospodnji rekao mi je ovu istinu o Božiću… Zaslijepljeni mnoštvom lampica, dekoracija, jelom, pićem i raznim ‘moranjima’ jednostavno postoji velika šansa da potpuno zanemarimo, propustimo Božić, koji je veliko mistično i duhovno iskustvo namijenjeno svakom od nas, ljudima ovog čovječanstva.

Sveta Elizabeta od Presvetog Trojstva vidjela je svu istinu koja na prvu nije toliko bučna kao ‘Božić’ koji nam nudi ovaj svijet ali je istina o našem i nadalje, siromašnom Bogu, koji je često sam čak i na Božić. Jedino što čovjek mora  a vezano za Božić je doista poželjeti Isusa, biti s njim i vršiti Njegovu volju koja je – ljubav.

“Vidjela sam svjetlu zvijezdu koja mi je pokazivala jaslice mog Kralja. U miru noći otajstvo izgleda kao da je prema meni hodilo, zatim iznenada čuh glas anđela Božjega kako mi govori: “Saberi se, otajstvo se u tebi baš dogodilo, u tvojoj duši. Isus, svjetlo Očevo u tebi se želi utjeloviti, zagrli skupa sa Djevicom Majkom tvoga ljubljenoga, tvoj je…”

Glasnik kraljev me zove, dobro znam da je to Zaručnik! Kaži mi što da mu dadnem u ovoj novoj zori, njemu tako blagom i moćnom? Anđeo mi reče: “Tvoje jedino poslanje na zemlji je ljubiti, uranjati u cjelovito otajstvo koje ti je objavio.” Zaručnik me svojim glasom zove: “Dođi”. Svijetla zvijezda njegova Bogojavljenja se diže. Gospodine daj mojoj duši tvoju ljubav i vjeru. Duše Sveti uvećaj tvoj plamen u meni sjedini me jače s Nebeskim Kraljem. (sv. Elizabeta od Presvetog Trojstva

sv. Elizabeta od Presvetog Trojstva

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er