CRKVAVJERA I DUHOVNOST

SVEDOČANSTVO DR. GLORIE POLO, ŽENE KOJA SE VRATILA IZ MRTVIH

Dr. Gloria Polo Ortiz, zubarica iz Kolumbije, 1995. godine je, u svojoj 36. godini, doživjela nesreću. Udarila ju je munja.

Bila je u jako teškom stanju – noge su joj bile pougljenjene, bubrezi, pluća, jedan jajnik pretrpjeli su teške opekotine. Nekoliko je dana ležala u komi na aparatima. Za to vrijeme bila je na drugoj strani stvarnosti, u Onostranosti, i smjela se ponovno vratiti natrag da dâ svjedočanstvo za one koji ne mogu vjerovati. Ona nam je odatle donijela važnu Poruku.

U prvom dijelu svjedočanstva dr. Polo govori o životu prije obraćenja; ulasku u loše društvo, doticaju s new ageom, vračanjem, pobačaju koji je učinila, vrijednostima za koje je živjela… dok nije počela tražiti Boga, Istinu.

„Kako je velik sakrament braka. Usprkos svim ranama koje smo nanijeli jedno drugomu, u trenutku kada se moj suprug rasplakao, Gospodin je iskazao svoje milosrđe i vratio me u tijelo. Prevezena sam u bolnicu, a moj nećak je umro. Odvezli su me u operacijsku salu i operirali me. Moji bubrezi, svi unutarnji organi koji su bili spaljeni, kolabirali su i pala sam u komu. Ali u tom trenutku imala sam drugo iskustvo…“

Što je uslijedilo nakon toga, poslušajte u drugom dijelu svjedočanstva.

„Stigla sam na jedan ravni dio te sam vidjela kako se otvaraju kao neka usta. Strašno, osjetio se zadah poput smrada pokvarenog mesa. Ta su me usta usisala, glavom prema dolje. To mjesto je strašno! Na rubu tog otvora nalazi se mnoštvo demona koji su me pokušavali uhvatiti. Udarali su me, sve je gorjelo.

Vidjela sam da je moja duša u smrtnome grijehu. Strašan užas. Toliko sam čuvala izgled svog tijela, a moja je duša bila već trula, smrdjela je, bila je puna grijeha. Kada sam počela očajnički vikati, ispod toga sam ugledala još jedna usta i mogla sam primijetiti da su to usta pakla. Znala sam da neću ostati na prvom dijelu, niti kod prolaza između tih dvaju otvora.

Kada sam počela ulaziti kroz taj otvor, netko me je uhvatio za noge i počela sam govoriti…“

www.medjugorje-news.com/book.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er