CRKVAVJERA I DUHOVNOST

SVEĆENIK UPOZORIO KATOLIKE: Što god da se dogodi morate znati samo jedno!

Kratki i jasni tekst vlč. Silvija Španjića o novom poganstvu kojeg se katolici moraju čuvati u nadolazećem vremenu, prenosimo:

“Što god bilo, nikada ne zaboravite, samo je jedan Bog: Otac, Sin i Duh Sveti. Ne miješajte vjere, ne sudjelujte u nikakvim ‘zajedničkim molitvama Tvorcu’ i druge ekumenske bedastoće koje žele razvodniti katoličku vjeru. Mi jedva sami živimo svoju i ne treba nam nikakva širenja, nego autentičnost.

Crkva nema ni većinu katolika, a kamoli da je spremna na nekakve ekumenske egzibicije. Isus nas je prozvao na evangelizaciju i to je poslanje Crkve. S drugima se samo trebamo dogovoriti oko zajedničkog suživota, da se međusobno ne ubijamo, ne oduzimamo jedni drugima vjerske slobode, imati poštovanje i ljudskosti, stvarati zajedničke ciljeve, ali nikako neku zajedničku religioznost. Tzv.

Ekumenizam je već puno toga razvodnio, a kako ide dalje uništitavati će i ono malo vjere što imamo i opoganiti nas dodatno. Nije li došlo zatvaranje crkava nakon poganluka u Rimu za vrijeme sinode i one Pachamame, koja je uvedena u Božji hram? Idolopoklonstvo je smrtni grijeh i razara vjeru, kao i krivovjerje. To se ponovno pokazalo. Molite kako mole katolici i kako Crkva oduvijek moli.

Čitajte Božju Riječ, jer istinsko učiteljstvo Crkve uvijek će biti u skladu s Božjom Riječju. Teološka mudrovanja dobro provjeravajte, jer ih đavao uvelike koristi da ljudima koji ne čitaju sv. Pismo pomrači um i svjetonazor. Bolje se utvrđivati u Božjoj Riječi i katekizmu katoličke Crkve te u onom što su činili sveci, nego ići po skliskom terenu današnjih tzv. teologa. Trebat će vam temeljito znanje o vjeri. Bolje se oboružati dok je još vrijeme.”

Vlč. Silvio Španjić

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er