CRKVAVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Svećenik upozorio: Ovime hranite demone i zato ne odlaze od vas

“Uvijek imamo nekoliko slučajeva koji idu presporo ili su u zastoju. Tim se vjerno moli nad napaćenom osobom, ali napredak je praktički nikakav. Dakle, znamo da je vrijeme za razlučivanje: čime se demone hrane?

Demoni posebno uspijevaju u ljutnjineopraštanjuaroganciji i neposluhu. Sve dok se to gnoji u srcu napaćene osobe, demoni neće otići. Zatim vodimo osobu kroz proces duhovnog iscjeljenja kako bi se pozabavila tim problemima. Osoba ih treba pustiti i dopustiti Isusu da zaliječi njihove rane.

Nedavno sam otkrio još neke rane koje također zaustavljaju napredak kao što je samoponižavanje i sveprožimajući strah. Jedna pogođena osoba mrzi sebe; demoni to koriste kao ulaz kaže svećenik Rosetti.

Druga je osoba puna straha i puca na najmanje promjene ili znak nesigurnosti; kad god se to dogodi, ta osoba nazaduje i čini se da počinjemo ispočetka. Oboje su upućene katoličkom psihoterapeutu radi pomoći u zacjeljivanju ovih rana.

Vezani članci

Ako hranite demone, oni neće otići. U egzorcizmu moramo prepoznati i povući svaku hranu (ranu) koju dobiju. To će ih izgladniti. Napokon će oslabiti pa i otići.
Pretpostavljam da je to istina u svim našim životima. Bilo bi dobro uzeti trenutak i razmisliti ima li u nama rana koje hrane zloga? Neka nas Isus sve izliječi!

Iz dnevnika mons. Stephena Rossetija

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er