CRKVAVJERA I DUHOVNOST

OPREZ Svećenikov krik o pošasti koju katolici rade za Uskrs: Ovaj poganluk je oduran pred Bogom

OPREZ Svećenikov krik o pošasti koju katolici rade za Uskrs: Ovaj poganluk je oduran pred Bogom. Vlč Silvio Španjić za Rastimo u Gospodinu piše: Žalosno je promatrati širenje poganske pošasti i simbolike koja nema nikakve veze sa slavljem Uskrsa glasio je svećenikov krik.

Žalosno je pratiti i neke naše portale kako nastoje dati ovom poganluku i otpadništvu neku kršćansku simboliku, govore o Zečevima i povezanosti s nekim božanstvima, kao najobičniji pogani. Ova simbolika, autori naših kršćanskih portala, nije duboko kršćanska, nego duboko đavolska, jer krade smisao Uskrsa i odvlači misao ljudi od onog što Uskrs za čovjeka znači.

Užasno je promatrati ovo opustošenje na cijelom internetu, koje ide dotle da više ne možeš upisati pojam “Uskrs” ili “Easter” i pronaći Isusa Uskrsloga. Viber i ostali promoviraju neke naljepnice u kojima nema Isusa Uskrsloga. Ovaj poganluk je oduran pred Bogom. Ne budite njegovi širitelji. Koliko se grijeha samo čini u ove slobodne dane od posla: neumjerenost, bludnost, psovke u društvima, pijenčevanja, drogiranja, razuzdanosti, sablazni, kazao je svećenik Silvio Španjić.

Ako želite čestitati Uskrs, onda stavite Krista Uskrsla kao sliku ili ne stavljajte ništa od slika. Običaj bojanja jaja je samo običaj koji imaju kršćani. Oni se nose na blagoslov u crkvu, kao i druga hrana i to je sva njihova povezanost sa večernjom misom bdijenja i slavljem Uskrsa. To je samo još jedna zamka za čovjeka, kako bi ovaj poganski svijet imao što podijeliti svojim prijateljima, uz uskrsnu čestitku, a da u toj čestitki ne bude ni “I” od Isusa i da ta čestitka nema u sebi ni “U” od Uskrsa, kazao je svećenik Silvio Španjić.

Ono što je smisao onog crvenog vraga koji krade Božić, isti je smisao zečeva, zečica i jaja na Uskrs – ukrasti Uskrs i prenijeti simboliku na nešto što sa Uskrsom nema veze. Svima vama koji kao katolici danas iščekujete uskrsnuće Kristovo, bdijući uz Kristov grob, posteć u šutnji i sabranosti, razmatrajući otajstvo Isusovog Pashalnog misterija, želim od srca sretan doček Uskrsa.

www.medjugorje-news.com/

Izvor
https://rastimougospodinu.com
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er