BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Svećenik koji će objaviti međugorske tajne:” Svijet je u velikoj nevolji…”

Fra Petar Ljubičić,svećenik kojeg je vidjelica Mirjana odabrala za objavu deset tajni koje joj je Gospa povjerila,pojasnio je da je Gospa ovako dugo među nama jer je svijet bez Boga u velikoj nevolji.

Na upit vidjelaca zašto je došla k nama, odgovorila je: “Vidim da su ljudi,
moja djeca, u velikim nevoljama iz kojih sami ne mogu izići pa sam došla da im pomognem!” Ona nam, dakle, želi pokazati siguran put k vječnoj sreći. Je li uopće potrebno danas govoriti o tome kako je svijet zapao u veliku krizu, nevolju i recesiju. Živimo u vremenu u kojem se ljudi teško snalaze. Slika Božja je pomračena, a isto tako i čovjekova. Svi čeznemo za novim boljim svijetom. Njega nema bez Boga. Bog je potreban čovjeku da bi postao novi,
bolji, pravedniji, blaženiji. Gospa upravo o tome govori u Međugorju.

Svjedoci smo danas velike izopačenosti i degradacije ljudskoga društva. Sve se više osjeća razgradnja ne samo čovjekove moralne nego i fizičke i biološke strukture. Gotovo cijeli svijet zapravo je obolio od nemorala. S pravom se može reći da demon nemorala vlada i ubire svoj danak. Umjetno se stvara “moralna panika”. Duh modernizma,sekularizma i relativizma sve više uzima maha. Svi bi željeli bolji i pravedniji svijet, a njega nema bez Boga i njegova blagoslova. Neki to ne mogu shvatiti. Antikršćanska vizija svijeta sve je prisutnija. Što se dogada s Europom? Sve kršćanske korijene želi se ukloniti iz društva. Pitamo se zašto. Svi se slažemo u ovome: čovjek nikad nije bio nesigurniji i tjeskobniji, zabrinutiji i nezadovoljniji, grješniji i bolesniji, nikad nije bio u većoj nevolji.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er