VJERA I DUHOVNOST

APEL ZA POMOĆ Svećenik Ivan Stjepan Horvat: ‘Dobri ljudi, dolazi zima i trebamo vašu pomoć…’

Misionar Krvi Kristove Stjepan Ivan Horvat na svojoj je Facebook stranici podijelio apel kojim poziva sve ljude da podrže udrugu Savao koja pomaže onima kojima je zimi posebno teško – beskućnicima. Pročitajte njegov apel u cijelosti:

Pater Ivan Stjepan Horvat:

“TREBAMO VAŠU POMOĆ, DRAGI LJUDI… MOLIM VAS PROČITAJTE, PODIJELITE OVO AKO MOŽETE.Već neko vrijeme volontiram s udrugom “Savao”, radi se o brizi za beskućnike i ljude slabijeg imovinskog stanja. To izgleda tako da se utorkom i petkom nalazimo i pripremamo hranu i poslije to dijelimo na Glavnom kolodvoru u Zagrebu (za informacije o volontiranju javite se na FB udruge Savao). Uvijek uz to dobiju i „paket hrane“ koji mogu ponijeti sa sobom, tu su obično dva-tri sendviča, voće, konzerva…

Trenutno su naše zalihe konzervi vrlo skromne, pa vas molimo ako možete i želite da nam pomognete u prikupljanju konzervirane hrane, pašteta, narezaka, riba… Ove namirnice su trajne i beskućnicima koji spavaju i po napuštenim kućama, vagonima, parkovima… dobro dođu u trenucima kada ne mogu doći do pučke kuhinje (u kojima imaju osiguran ručak, a konzerve im dobro dođu za doručak ili večeru) ili kada nemaju druge mogućnosti za jelo.

pater ivan stjepan horvat

Svoje donacije možete poslati ili dostaviti na moju adresu (Razgled 3, 10 000 Zagreb) od ponedjeljka do petka od 09:00 do 16:00 sati ili u neko drugo vrijeme po dogovoru, pa ću se pobrinuti da dođe do potrebitih.

Vezani članci

Znam da je nekima od vas nezgodno dostaviti ili poslati hranu i da će htjeti donirati prilog, to možete na račun udruge “Savao” IBAN: HR8724020061100849037. Hvala od srca!

Molim vas, ako možete podijeliti ovu objavu da što više ljudi vidi ovaj vapaj! Hvala vam!”

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button