VIJESTI

KAMO OVO SVE IDE Studentica odbila nositi masku, policija je oborila na tlo i vezala

Splitska policija intervenirala je jučer na Ekonomskom fakultetu. Asistencija je zatražena zbog ženske osobe koja je htjela na fakultet, ali bez maske. Nije poslušala zaštitara pa je pozvana policija, javlja Dalmatinski portal.

Društvenim mrežama širi se snimka na kojoj se vidi kako policajac pokušava uspraviti žensku osobu koja je na podu ispred ulaza u fakultet. Što se događalo prije, a što poslije? Evo što navode u splitskoj policiji.

‘Policijski službenici zatražili su osobnu iskaznicu radi utvrđivanja identiteta, no ženska osoba je to odbila. Ignorirala je zapovijed policije da se udalji iz prostorija pa su uporabljena sredstva prisile. Policijski službenici su je uhvatili za ruku i izveli.

Osoba je pružala aktivni otpor onemogućavajući policijskim službenicima da joj stave sredstva za vezivanje radi čega je pala na pod. Nastavila je pružati aktivni otpor. Nakon što su joj stavljena sredstva za vezivanje dovedena je u službene prostorije.

Obzirom da je imala vidljive ogrebotine na rukama i nogama, pozvana je ekipa hitne medicinske pomoći koja je utvrdila da nema ozljeda radi kojih bi trebala biti odvedena u bolnicu’, navode u policiji.

Naknadno su uspjeli otkriti identitet privedene. Nakon istraživanja utvrđeno je da je ostvarila obilježja prekršaja iz članka 47. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i članka 16. Zakona o osobnoj iskaznici radi čega je prekršajno sankcionirana izdavanjem obveznih prekršajnih naloga nakon čega je puštena iz službenih prostorija.

www.medjugorje-news.com

Izvor
narod.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er