CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Šokantne riječi Isusa jednom islamistu: Evo što mu je Isus rekao o kršćanima

Zanimljiva priča pojavila se na cijenjenom katoličkom portalu u Njemačkoj – kath.net. Jedan islamist istraživao je kršćansku zajednicu u Amanu u Jordanu s ciljem da poubija kršćane. Međutim, u noći kada je želio počiniti napad Isus mu se objavio u snu i rekao – ‘To su moja djeca’!

Prepun straha bombaš se ujutro probudio i potrčao kršćanima te im rekao: ‘Ja sam vas došao ubiti. Ali, sinoć sam sanjao Isusa i sada želim znati što vi učite. Želim znati tko je taj koji vas toliko štiti. Tko je taj koji mi u san dolazi i priječi mene da ubijem vas?’ Reakcija kršćana na njegov dolazak bila je oduševljenje. Otvorenim srcem govorili su mu o Kristu a nakon samo nekoliko minuta s njega je spala sva mržnja, svi strahovi a dobio je i život u Isusu. U međuvremenu ovaj bivši đihadist postao je izbjeglica, odnosno ostao je s grupom kršćana koji trenutno bježe pred đihadistima.

Da, Isus ne da na svoju djecu! Nikada! Iako je mnogo straha, panike i međuljudskih sukoba ovih dana, zataškavaju se brojne milosti, brojna ozdravljenja i obraćenja. Krist djeluje po Njegovoj svetoj volji, ali i što je najbitnije od svega, Krist se zauzima za svoju djecu.

Tako je bilo i s radikalnim islamistom, Faisalom Malickom rođenim u Pakistanu koji je odgojen kao predani sunitski musliman. Njegovu priču prenio je CBN.com. Njegova je mrena pala s očiju također u trenutku kada se Isus zauzeo za svoju djecu.

Malick je smatrao da je Isus samo jedan od proroka, da je Biblija netočna i da je obožavanje Isusa neoprostivo bogohuljenje. Međutim, iznenadan susret sa živim Bogom u potpunosti ga je promijenio i donio mu otkrivenje da Isus jest Sin Božji. Kako je bio poslovni čovjek ali duboko vezan za Islam s čak 4 sata molitve dnevno, prihvatio je na jednoj konferenciji neobavezan kršćanski sastanak. Na tim sastancima bio je strašno uzmeniren i ljut a kršćane je smatrao nevjernicima koji su prevareni od zloga.

Ismijavao se s njima i vrijeđao ih, sve dok ga na jednom skupu nije dotaknuo živi Bog. Susret sa živim Bogom nije nešto što je mogao ignorirati jer je ta milost uzljubila cijelo njegovo biće. Tada još uvijek ljut upitao je Boga Stvoritelja (jer Isusa još nije priznavao): “Zašto se pojavljuješ i očituješ na ovako nesvetom mjestu gdje te ljudi hule štujući Isusa Krista? Pa ovo su zli, prevareni ljudi…” Bog mu je tada čujnim glasom progovorio: “Ne, ovo su moja djeca”.

Nakon što mu je Bog to tri puta ponovio, s Malickovih očiju je pao veo i on je spoznao da je Isus Sin Božji. Svaki djelić njegova bića znao je da Isus Krist jest Sin Božji, a zahvaljujući njegovu svjedočanstvu i mnogi kršćani doživjeli su Boga kao Oca koji ljubi svoju djecu i ne napušta ih, NIKADA.

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er