MOLITVE

Snažne molitve svetom Mihaelu Arkanđelu za njegovu pomoć i zaštitu

Snažne molitve svetom Mihaelu Arkanđelu za njegovu pomoć i zaštitu Papa Franjo blagoslivljajući kip svetog Mihaela u Vatikanu, njegovoj je zaštiti posvetio Vatikan. Nakon kratke ceremonije, papa Franjo obratio se prisutnima uz napomenu da “sv. Mihael brani Božji narod od njegova najvećeg neprijatelja, đavla.

“Čak i ako đavao pokuša uništiti Arkanđela, a time i čovječanstvo, pobjeđuje sveti Mihael, jer Bog u njemu djeluje i on je jači” rekao je Sveti Otac.

 Sveti Mihaele Arkanđele, svojim nas svijetlom prosvjetli!

Sveti Mihaele Arkanđele, svojim nas krilima zaštiti!

Sveti Mihaele Arkanđele, svojim nas mačem obrani!

Vezani članci

 MOLITVE SVETOM MIHALEU ARKANĐELU

Sveti Arkanđele Mihaele, molim te dođi i pomozi mi. Stoj kraj mene u borbi protiv svakog zla i napadaja sotone. Budi Ti moja zaštita i obrana. Bog Otac u nebu zabranio sotoni i svim demonima da mi škode. Zato te molim u Ime Isusovo, koji je rekao: “Što god zaištete u moje ime Oca, dat će vam se…” 

Ti Kneže nebeske vojske, vjerni slugo Božji, vjerni slugo Marijin, u Ime Isusovo, u Ime Marijino, molim te, učini me nevidljivim, neopipljivim, neozljedivim za sve nevidljive i vidljive neprijatelje, da mi ništa ne mogu škoditi, ni duši, ni duhu, ni tijelu. 

Sveži sotonu i sve ostale zle duhove, da ne mogu ništa protiv mene poduzeti, u nikakvoj mi prilici naškoditi, da su prema meni kao onesviješteni, kao gluhi, kao slijepi, da ništa ne vide, ništa ne čuju, ništa ne smiju odnositi. Tebi predajem sve svoje neprijatelje…(ovdje nabroji svoje neprijatelje). Ti Kneže nebeske vojske, sotonu i ostale zle duhove, koji svijetom lutaju i obilaze na propast duša, s Božjom moći u pakao strovali.

Kroz Bezgrešnu Djevicu i Majku Božju Mariju.
Kroz njezino Bezgrešno Začeće.
Kroz njezino Bezgrešno Začeće.
Kroz njezino Bezgrešno Začeće. Amen.

O sveti Mihaele Arkanđele probodi svojim mačem sva okorjela srca da se u njima nastane presveta Srca Isusa i Marije. Amen!

SVETI MIHAELE ARKANĐELE, pobjedniče Zloga, udari mačem sile Božje duha bolesti; odbaci od nas duha žalosti i sumnje; ukori duha malodušja i straha; uništi duha praznovjerja i magije, uroka i prokletstva; snagom i zadaćom povjerenom Ti od Boga Stvoritelja, obrani nas i vodi, raširi nad nama svoju moćnu zaštitu i obrani milost Božju u nama!

Ne dozvoli da mi i naši bližnji živimo u zlu i grijehu; osobito nas očuvaj okova okultnog, astrologije, proricanja budućnosti; sakrij nas i sve naše drage pred duhom vidovnjaštva, vračanja i gatanja, te pred duhom vidovnjaštva, vračanja i gatanja, te pred svim oblicima sotonizma, spiritizma i raznih energija u stvorenjima u vidljivom i nevidljivom svijetu ili Svemiru. Udalji od nas svaki utjecaj stranih religija i sljedba, te duha zavodljivosti, laži, egoizma i bogohuljenja u umjetnosti i medijima.

Neka nas zaobiđe i ne dotakne ništa od pogubnosti raznih amuleta, zapisa, karata, viska, mnogovrsnih takozvanih “zaštita” te svih ostalih materijalnih znakova teškog i mučnog duhovnog ropstva i zablude. UČINI BEDEM oko naših duša i tijela, oko naših obitelji, Crkve i društva! Amen!   (Očenaš, 3 Zdravo Marije, Slava Ocu).

 Molitva svetom Mihaelu arkanđelu u borbi protvi zla

Sv. Mihaele arkanđele, brani nas u boju, budi nam u pomoći protiv zloće i zasjeda đavla. Neka mu zapovjedi Bog, ponizno molimo, a i ti poglavico Vojske Nebeske, sotonu i druge pakosne duhove, koji svijetom obilaze na propast duša, Božanskom krijepošću i pakao protjeraj i strovali. Kroz bezgrješnu Djevicu Mariju. Kroz Njezino bezgrješno začeće. Amen. Oče naš…

Ova molitva jest tzv. egorcizam Pape Leona XIII. koji se nekada prije 2. vat. sabora molio svaki dan na kraju mise. 

Ivan Pavao II: u Svetištu sv. Mihaela Arkanđela na Brdu Gargano, 24.5. 1987. rekao je :” Demon je još uvijek živ i djeluje u svijetu” Sotonska mržnja nije prestala, oružje sotonsko nije demobilizirano. Dakle molitva protiv Zloduha uvijek je potrebna. Papa Pio IX. zahtijevao je da svi svećenici sa svojim vjernicima mole nakon svake sv. Mise molitvu sv. Mihaelu Arkanđelu.

Sv. Mihael, arhanđeo je “vojskovođa vojske nebeske”, vođa i pobjednik u borbi protiv pobunjenih anđela. Branitelj apokaliptične Žene i pobjednik sedmoglavog apokaliptičkog Zmaja (Otk 12, 1-9); prema liturgijskim tekstovima voditelj blaženih duša u raj, po starim ikonografskim predodžbama vagatelj duša na posljednjem sudu. Blagdan sv. Mihaela je 29. rujna. Ime Mihael, u hebrejskom “Mikael”, što znači “Tko je kao Bog”.

www.medjugorje-news.com

Izvor
rastimo u gospodinu

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Također pročitajte
Close
Back to top button